WIe is ex ?

ex: Anja F
ex: Anja F
ex zoon Raoul T.L
ex zoon Raoul T.L
bron: magazine defensie
bron: magazine defensie

Ex woont in Zeeland, ergens tussen Vlissingen en Middelburg . Ex is iemand die mij het leven zo zuur mogelijk tracht te maken, ten koste van mijn dochter, die door haar enorm onderdruk wordt gezet om mij als vader maar te haten, daarnaast zou dochter heel graag het konijnenhok schoonmaken, stofzuigen e.d. Dochter apt mij vaak, behalve wanneer ze bij haar "moeder" is, Ik heb het idee dat grotendeels de smartphone van dochter bij moeder in handen is.

 

Twee wekelijks moet ik mij ergeren aan alles wat in het digitale schriftje geschreven wordt, en grotendeels komt iedere keer terug hoe graag dochter het huishouden doet..

Alleen afgelopen tijd, tijdens de vakantie (Pinksteren 2017 ) heeft  dochter tweemaal gezegd dat zij liever naar school gaat dan naar haar moeder. Dit zegt toch wel wat !

 

Verdere familie, o,a,In Eindhoven zijn niet veel beter dan ex , die mee hebben gewerkt hebben aan illegaal spullen weg te halen bij vertrek van ex, dit vond gelijktijdig plaats met de verhuizing van ex schoonmoeder, waarbij ik en jongste zoon bij betrokken waren.

Eerder heeft bovengenoemde familie, (een kolonel luitenant bij de luchtmacht)heeft  ook nog opgetreden als mediator (alles zou privé blijven) wat later dus niet bleek, dingen in voordeel van ex kwamen bij de rechtbank terecht, tezamen met een groot aantal leugens. Deze leugens kan ik voor 99 % aantonen dat het ook daad werkelijk leugens zijn. Als puntje op de i, zijn deze door deze man met veel strepen nog eens aangedikt ook !

 Hebben tevens naar mijn mening  meegewerkt aan de ontvoering van mijn  14 jarige dove dochter, die ik wegens het punt dat ex werk had, heb opgevoed. daarnaast probeerde ex ook nog eens het huis van mijn moeder op onze naam te laten zetten terwijl ze wist dat ze wilde scheiden, schijnbaar had ze aan mijn dochter niet genoeg, wilde dus ook nog eens een som geld opstrijken.

 

 Na een vechtscheiding van 13 april 2013 ben ik gescheiden  op  1 oktober 2014, maar stoppen met geklier doet ze niet, om mensen wakker te maken schrijf ik blogs, en plaats dingen zonder pardon op sociaal media. 

Ik zal daar niet mee stoppen voordat het welzijn van mijn dochter en bij mij thuis inwonende zoon verbeterd.

 

 

 

Ook ben ik blogs gaan schrijven omdat de bewijzen waarover ik zowel online als thuis zwart op wit over beschikt niet naar werd omgekeken door de betrokken hulpinstanties. Ben van veel dingen beschuldigd door die familie in Eindhoven, hij schreef 24 a4 velletjes vol met merendeel leugens, 

Een moeder die haar dochter een briefje over laat schrijven, zonder dat ze begrijpt wat ze schrijft dit tot drie maal toe .(door haar doofheid en ontwikkeling- achterstand) om dat briefje vervolgens bij de rechtbank af te geven,kun je al begrijpen dat zo iemand totaal niet deugd, en niets meer aan kan nemen bij alles wat dit mens vertelt of aanvoert als bewijs.

 Ik wil gerechtigheid, d.w.z dat de zaak eerlijk wordt bekeken, dat ik niet wordt beschuldigd van dingen die ik zou hebben gedaan.

september 2015,  ook nu houden de leugens nog steeds niet op. ze spant samen met de oudste zoon. Ik zou mijn dochter om de wek knijpen en slaan. Van ophouden weet ze niet. Op moment houd ik mij rustig in de media, maar ze is bezig op glad ijs vol met wakken. Ondertussen heb ik regelmatig contact via sociaal media met dochter.

In december 2015 in de rechtszaal blijven de aanvallen richting mij voortduren, was aanwezig voor verlenging onder toezicht stelling van dochter en krijg bijna het zelfde verslag van die luitenant kolonel van de luchtmacht over mij heen, echter geen 24 pagina's maar 20, en natuurlijk dat ik handtastelijk ben richting dochter, die opmerking had ze beter kunnen uiten naar haar thuis inwonende zoon die meerderjarig is ( hij zoende dochter in het verleden in haar slaapkamer nachts) Dat ik deze loze aantijgingen neem, echt niet dus, gelukkig geloofde de rechter en intervence deze vuil spuiterij niet


De raad van de kinderbescherming heeft j.l een onderzoek gedaan, weer lees ik leugens van ex, en daarnaast vinden ze mijn blog niet zo wenselijk, echter als ex normaal zou doen heb ik niets te schrijven. Daarnaast heeft de raad de wens dat wij als ouders in gesprek kunnen komen voor de belangen van dochter, echter ik heb een aantal eisen, 1 alle leugens worden schriftelijk teniet gedaan en

ondertekend, daarnaast beloftes worden nagekomen, wordt als normale ouder gezien, en bij het niet nakomen wordt het contact per direct gestopt..Daarnaast stop ik voor niemand met het schrijven van mijn belevenissen op sociaal mediaEx , bij dat woord moet ik eigenlijk meer denken aan een sprookjes figuur, ik wil simpel maar een ding, en dat is rust. En zal mijn leven lang op komen van de belangen van mijn dochter en op dit moment thuis inwonende zoon