Scheiden  info

gescheiden op 1 oktober 2014
gescheiden op 1 oktober 2014

In het kort

De rubriek scheiding heb ik om ik voor verschillende redenen online gezet. Ik wil mensen behoeden voor de fouten die ik heb gemaakt, tevens wat voorlichting geven, let op  dit heeft niets met mijn beroep te maken, ik schrijf dit naar aanleiding van de ervaring die ik zelf heb opgedaan, wat ik trouwens niemand gunt. Er wordt veel online geschreven over hulp instantie's zoals bijvoorbeeld Intervence ( jeugdzorg).

Via deze rubriek wil ik graag schrijven hoe ik deze instanties ervaar.

 

Een volgende reden is dat mijn ex op een zeer asociale manier is vertrokken, nota bene op dezelfde dag dat ik samen met mijn jongste zoon haar moeder was te helpen waren met verhuizen.

Daarbij is mijn jongste dochter (doof) naar mijn gevoel ontvoerd  (onwetend mee genomen, en verborgen gehouden bij familie). 

Daarbij is mijn jongste zoon achter gelaten, net als diverse foto's van hem, klopt ook ex heeft altijd geroepen in bijzijn jongste zoon "als ik wegga neem ik je dochter mee, en je zoekt het maar uit met je jongste zoon"

Ze was al 5 maanden eerder van plan te vertrekken, ze kocht andere meubels (zg oud look ) daarnaast probeerde ze het huis van mijn moeder, wat ik huurde op onze naam te laten zetten, zodat ze naast de scheiding die ze verzweeg,nog eens een smak geld op haar rekening wilde hebben

Ex Anja F is vertrokken, één dag voor de verjaardag van mijn dochter, (13 april 2013) samen met oudste zoon R.T.L inmiddels ex zoon*  (hij heeft bij de rechtbank een valse verklaring afgelegd, dat ik o.a mijn dochter zou mishandelen en onzedelijk zou betasten)  Overigens een door de rechtbank opgelegd onderzoek heeft uitgewezen dat ik die dingen niet gedaan heb. Voor de negatieve uitspraken zijn nooit excuses  gemaakt.

de scheiding waarvan ik hoopte op een om en om regeling is een vechtscheiding geworden, ben gescheiden op 1 oktober 2014, maar het gevecht gaat heden nog steeds door. Later vernam ik dat ex een cursus via huiselijk geweld "stichting zijweg"gevolgd had, heb ik mijn zwijgen verbroken, het was juist andersom...............................

 

 

leveb in het nu,verleden is geweest en de toekomst moet nog komen.
leveb in het nu,verleden is geweest en de toekomst moet nog komen.


waarheid

Omdat er over mij leugens worden verteld die bij de rechtbank terecht komen, heb ik besloten om een stuk extra openbaar te zetten. Heb te lang gezwegen om een huwelijk in stand te houden . Dit artikel wordt regelmatig bijgehouden.Mijn scheiding in het kort.

Bijgewerkt 2013Wat gebeurd of kan er gebeuren tijdens een scheiding. Wat heeft het met mij gedaan ?

Een artikel van circa 4 pagina"s
Wat ik allemaal ben tegen gekomen aan tegenwerkingen. Bijgewerkt tot 11-11-2015bijgewerkt 07-2-2017mijn ervaring over de hulp verlening 27-10-2017Download
HOE LOG IK IN.pdf
Adobe Acrobat document 93.1 KB