SCHEIDEN - Wat houdt dat in?


Scheiden doet lijden wordt er gezegd, dat klopt, zeker als er ook nog eens kinderen in het spel zijn. Mijn scheiding is op een minderwaardige manier verlopen. Ik ben bang dat ik niet de enige ben, bij wie een scheiding op zo'n lage manier verloopt. Hier staat een beknopte versie om te lezen.

 

 

Eén dag voordat m'n dochter jarig werd, is ex op 13 april 2013 er van doorgegaan op de dag dat ik notabene haar moeder aan het helpen verhuizen was. Ex is ingetrokken in de lege woning van haar moeder.

 

 

 Ik was samen met mijn zoon m'n schoonmoeder aan het verhuizen. Eenmaal weer thuis, stonden er gevulde kratten en tassen klaar, vrouw kwam thuis zonder dochter, zei dat ze een lekke band had, en dat ze iets ergs moest vertellen, toen zei ze dat ze weg ging, onder tussen haalden familie leden spullen weg uit het huis.

Jongste zoon was niet welkom bij moeder, en werd ook nog eens uit gelachen door de oudste die samen met zijn moeder vertrok.


"ging scheiden maar net zo makkelijk als afval scheiden"
"ging scheiden maar net zo makkelijk als afval scheiden"

Heb mediation beëindigd op zaterdag 15 maart dit omdat een gemaakte afspraak niet werd nagekomen, stond namelijk 45 minuten tevergeefs bij ex te wachten op mijn dochter.  

Op de verjaardag van mijn dochter mocht ik even komen, ze was bij familie van ex, daar werd ik door een (ex familie )bedreigt dat wanneer ik zou proberen mijn dochter bij mij te laten wonen, hij mij door de slijk te halen. een tijdje heb ik hierdoor niet gedurfd actie te ondernemen later wel, (maar door mijn te late reactie verblijft m'n dove dochter nu bij "moeder") heeft zijn bedreiging ook uitgevoerd, mede door met getuigenissen te knoeien. Ook mijn jongste zoon is bedreigt door de oudste.

 

 De oudste zoon wist van de plannen van haar, Ik en mijn jongste zoon wisten van niets. Vanaf die tijd heb ik boze mail, sms’jes ontvangen, zelfs nachts. telkens als ik contact zocht, kreeg ik of antwoord van ex familie lid , of van m’n oudste zoon . Nu is het voorlopig even rustig, heb totaal geen enkel contact met ex 

 


bron :stop jeugdzorg leugens
bron :stop jeugdzorg leugens
Download
tekst van foto hiernaast in pdf bestand lezen
jeugdzorg kinderen bij 1 ouder krant 7 m
Adobe Acrobat document 115.7 KB


Deze rubrieken zullen , net als deze site regelmatig worden bijgewerkt, wanneer dat het geval is kunt u zien onder de rubriek nieuws


Deze site