omgangsregeling


Omgangs regeling m.i.v 12 juli2013 was : om de week op woensdagmiddag van 13.00 tot 19.30

van vrijdag 16.30 tot zondag 19.30 uur

 

Door verschillende problemen in het naleven van de omgangsregeling werd een gang naar de rechtbank noodzakelijk (juli, dec 2013)

 

door uitspraak van rechter  (september 2013) is het  om de week op woensdag van 13.00 tot 19.30

en van zaterdag 9.30 tot zondag 18.00 uur

 

Voor de vakantie's zijn geen afspraken gemaakt, en dat is dus ook net als vorig jaar ook nu weer te merken. Ex wilt niet dat mijn dochter lang bij mij is. Hulp instantie Juvent wil gewoon het wettelijke 3 weken bij moeder, 3 weken bij vader. Maar Juvent heeft niets meer te vertellen nu wij onder toezicht staan, Juegdzorg wil dat wij als ouders er uit komen, wat resulteerd in een langdurig drama.

Dit was een voorbeeld van een moeizame omgangsregeling
Dit was een voorbeeld van een moeizame omgangsregeling

Op 10 juli 2014 heeft de rechter bepaald dat ik 1 week mijn dochter mee mag nemen op vakantie.Dit is besloten na inbreng van Jeugdzorg en Juvent. Ex moest werken en had geen tijd genoeg om de tas in te pakken, dus had het verzoek komend weekend amy pas op te halen op zondag avond ipv zaterdag morgen, uit colance heb ik daar mee ingestemd

Echter na de week vakantie in Arcen werd de extra omgangs regeling wederom door ex niet nageleefd. In weekend de 24 uurs dienst van jeugdzorg gebeld.

20-8-2014   wederom lapt ex de omgangs regeling aan haar laars, ditmaal de tijd dat ze op zondag terug moet zijn.

Download
al eerder telefoon/mail van ex en oudste zoon geblokkeerd, nu ook het heen en weer schriftje 3 augustus 2014
schriftje niet meer lezen 3 aug.pdf
Adobe Acrobat document 166.2 KB

19-09-2014. Uitspraak rechtbank,  jongste zoon blijft bij mij inwonen, dochter om de 14 dagen van vanaf vrijdag 16.30 tot zondag 19.30 bij mij, verblijf adres bij "moeder", ook omgang in de helft van de vakantiesMail geeft aan dat wederom ex de omgangs regeling niet na wilt komen


vrijdag 26 september omgangs regeling niet nageleefd In een zitting  op 4 december 2014, ex was tegen een verlenging van de OTS ik was en ben voorstander hiervan er is te sprake gekomen dat de rechter een beter contact wenst tussen ons als ouders ten behoeve van onze kinderen. Ook stelde de rechter mijn blog niet op prijs maar kon er wettelijk niets aan doen, om mij wil te tonen houd ik mij tot eind januari rustig. Ook voor een beter contact heb ik een kaartje verstuurd naar ex en naar de oom die leugens over mij had verspreid.

kaartje aan ex
kaartje aan ex
kaartje aan moeder van ex
kaartje aan moeder van ex
kaartje aan de kolonel
kaartje aan de kolonel
kaartje aan een goede ex familie
kaartje aan een goede ex familie


Omgangs regeling blad 2
Omgangs regeling blad 2