nieuwsPeter's blog

Gebeurtenissen

Een paar dagen in het Efteling hotel het poorthuys samen met m'n dochter Was binnen mooi en ruim ingericht, het eten was er prima. De theater voorstelling van CARO was indrukwekkend. Sprookjes park en vele attracties gedaan.

Echter ik kreeg te horen dat m'n moeder was gevallen en daarna ging het alleen maar steeds slechter. Eten en drinken ging nauwelijks meer, ze mag niet meer alleen lopen en heeft nu een rolstoel. Haar huisarts laten komen waar ik mijn mening niet nu overschrijf. Gisteren de HAP gebeld en gelukkig een andere huisarts, ze kreeg een penicillinekuur omdat het zonde zou zijn dat mevrouw zou gaan hemelen, dit geeft mij aan wat voor arts haar huisarts is, hij mist eigenlijk een seis

meer lezen

Zaterdag 16 april

Op donderdag 14 april de verjaardag van m'n dochter gevierd samen met haar vriendin in de Efteling. We zijn praktisch tot sluitingstijd gebleven. Het was drukker dan ik had verwacht maar het was dan ook heerlijk weer. Haar cadeaus heeft ze al eerder gekregen.

 

Tuurlijk waren er momenten dat ik aan m'n  jongste zoon moest denken,  dankzij hem durf ik in veel attracties, alhoewel mijn gewicht nu gevaarlijk hoog is. Soms is het enerzijds jammer dat het allemaal zo gelopen is zodat ik nu beide jongens niet meer zie. De jongste zou nog ooit contact opnemen maar op dat ooit had ik geen trek om daar op te wachten, ook psychisch was het geen optie meer.

Ik ga proberen mij niet meer druk te maken over dingen waar ik geen invloed op heb

0 Berichten