nieuwsPeter's blog

dinsdag,

Enige tijd had ik een te hoge bloeddruk 160a 170/111. Bij de huisarts een vaat verwijderaar en een beta blokker gekregen.  Veel dingen die mij stress opleveren ben ik aan het veranderen. dood neervallen is voor mij eigenlijk geen probleem maar bijkomen en met molentjes lopen is voor mij dus niets. Aangezien ik hier in de gaten wordt gehouden schrijf ik geen namen op[, dit omdat waarschijnlijk de Duitse wetgeving anders is dan de Nederlandse. Twee mensen wilden langzaam met mij opnieuw beginnen, mijn adres is altijd al bekend geweest maar van die twee mensen dus niet. Ook met praten op mijn woorden letten en dan zeg je dat je autisme niveau 2 heb dan hoor je later " ik heb toch nog wat gehoord wat ik nog niet wist" dat is niet zomaar langs komen maar dat is proberen er slimmer van te worden. Jammer genoeg is de belangrijkste persoon van mening dat er geen hulp nodig is. En wat ook nog triest is dat dat persoon nog steeds aan het stoken is over bezoek, te weinig zien e.d.

Dus onder het mom te hoge bloeddruk door ergernissen is gewoon gevaarlijk, heb ik mijn kring wat verkleind.

Op moment is de woningbouw druk aan het renoveren, dikke isolatie, schilderen, nieuwe dak vensters. Ondertussen wat vaker naar m'n moeder geweest omdat zij vlak na de griepprik een longontsteking heeft gekregen.

Gebeurtenissen

Een paar dagen in het Efteling hotel het poorthuys samen met m'n dochter Was binnen mooi en ruim ingericht, het eten was er prima. De theater voorstelling van CARO was indrukwekkend. Sprookjes park en vele attracties gedaan.

Echter ik kreeg te horen dat m'n moeder was gevallen en daarna ging het alleen maar steeds slechter. Eten en drinken ging nauwelijks meer, ze mag niet meer alleen lopen en heeft nu een rolstoel. Haar huisarts laten komen waar ik mijn mening niet nu overschrijf. Gisteren de HAP gebeld en gelukkig een andere huisarts, ze kreeg een penicillinekuur omdat het zonde zou zijn dat mevrouw zou gaan hemelen, dit geeft mij aan wat voor arts haar huisarts is, hij mist eigenlijk een seis

meer lezen