nieuwsPeter's blog

Zaterdag 16 april

Op donderdag 14 april de verjaardag van m'n dochter gevierd samen met haar vriendin in de Efteling. We zijn praktisch tot sluitingstijd gebleven. Het was drukker dan ik had verwacht maar het was dan ook heerlijk weer. Haar cadeaus heeft ze al eerder gekregen.

 

Tuurlijk waren er momenten dat ik aan m'n  jongste zoon moest denken,  dankzij hem durf ik in veel attracties, alhoewel mijn gewicht nu gevaarlijk hoog is. Soms is het enerzijds jammer dat het allemaal zo gelopen is zodat ik nu beide jongens niet meer zie. De jongste zou nog ooit contact opnemen maar op dat ooit had ik geen trek om daar op te wachten, ook psychisch was het geen optie meer.

Ik ga proberen mij niet meer druk te maken over dingen waar ik geen invloed op heb

0 Berichten

Corona neus mondkapje

Wederom midden in de Corona, straks een boosterprik. Voor wie om een medische reden geen mond-neus kapje kan dragen kan hier voor  uitzondering krijgen. Bij de site van RIVM een eigen verklaring downloaden of op smartphone zetten en vervolgens kenbaar maken dat u een uitzondering heeft. Er is ook een plastic versie tekoop let op, dit is zonder eigen verklaring niet geldig! maar voorkomt wel veel "gezeur"