Social Media

Facebook, Instagram, Twitter, Google Blogger, Snapchat, Blog Zeelandnet, Community Zeelandnet, Tumblr


Facebook


Twitter

Blog site www.muppettrol.nl

dinsdag,

Enige tijd had ik een te hoge bloeddruk 160a 170/111. Bij de huisarts een vaat verwijderaar en een beta blokker gekregen.  Veel dingen die mij stress opleveren ben ik aan het veranderen. dood neervallen is voor mij eigenlijk geen probleem maar bijkomen en met molentjes lopen is voor mij dus niets. Aangezien ik hier in de gaten wordt gehouden schrijf ik geen namen op[, dit omdat waarschijnlijk de Duitse wetgeving anders is dan de Nederlandse. Twee mensen wilden langzaam met mij opnieuw beginnen, mijn adres is altijd al bekend geweest maar van die twee mensen dus niet. Ook met praten op mijn woorden letten en dan zeg je dat je autisme niveau 2 heb dan hoor je later " ik heb toch nog wat gehoord wat ik nog niet wist" dat is niet zomaar langs komen maar dat is proberen er slimmer van te worden. Jammer genoeg is de belangrijkste persoon van mening dat er geen hulp nodig is. En wat ook nog triest is dat dat persoon nog steeds aan het stoken is over bezoek, te weinig zien e.d.

Dus onder het mom te hoge bloeddruk door ergernissen is gewoon gevaarlijk, heb ik mijn kring wat verkleind.

Op moment is de woningbouw druk aan het renoveren, dikke isolatie, schilderen, nieuwe dak vensters. Ondertussen wat vaker naar m'n moeder geweest omdat zij vlak na de griepprik een longontsteking heeft gekregen.

Lees meer, blogsPeters blog op Zeelandnet

Een blog op Zeelandnetcommunity

community
community

Leuke site als je niks te doen hebt! Er staat van alles op: Foto's, knutselen, etc.

Ook staat er soms nieuws op. Zelfs spreuken en gedichten staan op die site! Druk snel op de afbeelding hiernaast om er naar toe te gaan!Instagram

Instagram


Google Bloggerdeel deze site