Het leven        van mij                                                   blad 1


Heb van circa 1985 tot 1993 gewerkt bij een Havenbedrijf via een uitzendbureau . Het bedrijf werkte met weinig eigen personeel, voornamelijk lassers werden ingehuurd. Op zaterdag werken was de gewoonste zaak van de wereld, er werden meestal veel uren gedraaid zo'n  54 1/4 uur per week. De langste tijd heb ik daar als werk gehad, verwarming- elementen plaatsen, op plaatsen waar er gelast moest worden, later mocht in  o.a las tangen gaan repareren . Nog een jaartje via een elektro bedrijf bij het zelfde bedrijf gewerkt, was alleen jammer dat ik korte tijd werd ontslagen doordat er één baasje door het elektro bedrijf was gepasseerd met het opmaken van mijn contract, één paar dagen later mocht ik weer terug komen. Moet wel schrijven dat de sfeer daar niet altijd even positief was, en veel het mikpunt was van pesterijen. Zo kreeg ik de opdracht spullen te gaan halen bij de poort (in-uitgang) terwijl mensen staakten, ik wilde deze taak dus niet uitvoeren, er werd mij wel medegedeeld dat wanneer ik het niet zou doen, naar huis kan voor goed. Ik heb daar niet veel goede herinneringen aan. Dat heeft mijn karakter veel doen veranderen.Trouwkaartje  10 augustus 1994
Trouwkaartje 10 augustus 1994
Geboorte zoon (8 juni 1995)
Geboorte zoon (8 juni 1995)
Geboorte zoon (6 juli 1998)
Geboorte zoon (6 juli 1998)
geboorte dochter (14 april 2013)
geboorte dochter (14 april 2013)


Aangezien, partner (nu inmiddels ex) eerder aan een baan kwam via wsw, ben ik huisman geworden. Naast de huishoudelijke taken was het ook zorgen voor onze kinderen. Wat ik met plezier heb gedaan. Met al de kinderen naar zwemles, dochter samen met badmeester 1 op 1 zwemles (vanwege haar doofheid) Lange tijd naar logopedist in Arnemuiden ga zo maar verder.Voor dochter hebben we een aantal  gebaren cursussen gevolgd, omdat ze doof is geboren. Dit zou een familie handicap kunnen zijn zijn, oudste zoon is eenzijdig doof net als moeder. Het was voor ons geen probleem, alleen dat dochter compleet doof werd geboren hadden wij niet verwacht. De middelste, een zoon heeft juist een extreem goed gehoor.

Link naar doof/slechthorend op deze site
Link naar doof/slechthorend op deze site

Als gezin veel dingen ondernomen, deelname aan wandel en fiets tochten, zwem 3 daagse, regelmatig gezond naar buiten. reptielenzoo, op vakantie meestal twee weken naar een eenvoudig en goed park.

foto overzicht  5 persoons gezin