· 

Abonnement

abonnement

Al begin dit jaar een noodzakelijke besnijdenis waarbij ik gekozen heb voor een ruggenprik en een roesje via infuus. Van de ruggenprik heb ik weinig gevoeld het werd zelfs eerst verdoofd. Voor en na deze operatie al verschillende keren bij de euroloog geweest niet bepaald voor de gezelligheid.  Probleem twee waarbij lange tijd m'n huisarts niet door wilde sturen is een langere tijd een toename van prikkende hand en vingers tot het vallen van spullen toe. Ik dacht zelf aan een tia of zo.  Eindelijk bij de neuroloog werd er een scan gemaakt. Er was niets nieuws beschadigd in mijn hoofd, op een andere afspraak werd er met stroompjes gemeten op mijn arm waaruit bleek dat ik een carpaal tunnel syndroom had, ook dat werd een ingreep door een plastisch chirurg , die verdoving was niet prettig gelukkig duurde het geheel zo'n dertig minuten. Dat was afgelopen maandag volgende week kunnen de hechtingen eruit en dan nog rustig aan met jawel mijn rechterhand. Het corona vaccin heb ik op de zelfde dag gehad toen ik geholpen werd aan mijn carpaal tunnel syndroom. Ee fijn weekend alvast