terug

Het is alweer een tijd geleden en natuurlijk heeft de tijd niet stil gestaan. De jongste zoon die een aanval had ingezet op deze site waardoor ik veel weg moest halen maar u als lezer kunt er gerust op zijn dat veel offline bewaard is gebleven en dat een gedeelte bewerkt weer terug komt volgens de huidige wetgeving natuurlijk.

 

Ook heb ik enige tijd geleden  mijn eerste operatie achter de rug in het adrz te Goes. een ruggenprik en een roes omdat dit veiliger is dan een narcose vanwege mijn slaap apneu.

Tja dan de corona, hoever zijn de vaccins betrouwbaar ? qua werking en bijwerkingen, ook zijn er mensen die onterecht een vaccin nemen ten koste van ouderen of verzorgend personeel. wat hier wijsheid is ik weet het ff niet meer. Wat ik zojuist vernomen heb dat een uitspraak van de rechter heeft bepaald dat de avondklok niet meer mag.