· 

Corona 2

Mensen van 50+ krijgen geen mond op mond beademing, nog wat ouder wordt getracht de IC af te praten

Wel is er flink bezuinigd in de zorg, ziekenhuizen leeggezogen ( verhuurd aan anderen)

Is gewaarschuwd wanneer er een virus is er IC bedden te kort zijn

En nu willen ze van de onderen af letterlijk! Die hebben nog maar een korte tijd te gaan. En al die jongeren die massaal feesten , markten bezoeken, carnaval hielden die worden beloond door geholpen te worden.

Nep berichten over corona langs alle kanten, maar er is mijn inziens minstens een partij blij de dure bejaarden ( eigenlijk vanaf 50) Zijn vogelvrij en mogen of zij nu willen of niet de grond in ten koste van de vele jongeren die aan deze virus gewoon lak hebben. Mensen om duwen, agenten bespugen nu ik krijg hier een snotneus van. Ondertussen is er in België een verpleegster van 30 gestorven, een jongere heeft in Utrecht een buschauffeur bespuugd, anderen hebben weer gefeest. In de stad is het rustig, hier in Vlissingen schijnen mensen toch rekening met elkaar te houden