· 

Corona

Carona,

Mensen zijn gaan hamsteren als idioten, wc papier alsof ze allemaal aan de schijterij zijn,zakdoeken, blikken met groenten. En natuurlijk aan mensen met een baan, mensen in de bijstand of met een laag weekgeld grijpen keer op keer ernaast. Dezelfde hamsters gaan zelfs naar sigro wat normaal enkel voor bedrijven is (lekker gezellig winkelen!!!)

Natuurlijk niet luisteren om afstand te houden, lekker op elkaars gat zitten in het park of op het strand, met z"n allen naar het bos of in de file gaan staan bij de milieu straat om een kartonnen doos of iets dergelijks in te leveren. De mensen in de zorg werken zich rot, straks kunnen zij zich ook inspannen voor een stelletje dwarse asbakken, agenten cq leger zou de namen van zulke figuren moeten noteren en uitsluiten van medische hulp.

ik krijg schijterij en een snotneus van al die dwarsliggers die beter denken te weten, straks kunnen de verstandige mensen verplicht binnen zitten bij een lockdown

Reactie schrijven

Commentaren: 0