· 

Marine kazerne

Al een geruime tijd is er een flink tegen geluid. De mariniers willen niet naar Vlissingen, Mijn inziens lijken het peuters die kijken hoe ver zij kunnen gaan voordat paps en mams er een stokje voor gaan steken, maar helaas dat stokje komt er niet.

Deze mensen zouden ons moeten verdedigen in oorlogstijd . Nu zullen zij Vlissingen aan gort laten schieten gezien de "afstand en stad".

Ik vraag mij zelfs af, als zij nu eens naar een ander land moeten, lopen zij dan ook een voor een weg voordat zij de loopbrug naar het schip op gaan ? 

Ik lees zoveel berichten, mijn broek zakt er zowat van af. Om eerlijk te zijn wil ik eigenlijk deze mariniers niet  meer in Vlissingen. De gemeente zou wel een schade vergoeding kunnen aan vragen,  voor al de negatieve publiciteit over Vlissingen, de gemaakte kosten voor de kazerne. Nee beste mensen die opgeschoten pubers kunnen mijn inziens hun kanonnen leegschieten in de toiletpot