Een recht op een laatste wil

Als vrijwilliger  ( ik zie vele mensen op een gesloten afdeling) en samen met de nadelen ervaar van een CVA in het verleden, weet ik ook hoe een CVA ook anders had kunnen aflopen, overigens ook ondervonden in het revalidatie centrum te Goes.

Laatste tijd denk ik veel na, en dingen waar ik als mens helemaal geen zin in heb. Bijvoorbeeld om als een kas plantje, iemand die niet meer bewust is dat hij of zij leeft rond moet gaan lopen op een gesloten afdeling en eventueel om je gedrag aan te passen met een hoeveelheid medicijnen. Familie , je eigen kind (deren) herken je niet meer .

Een testament heb ik opgemaakt voor mijn officiële scheiding

Een laatste wil, evt een penning niet reanimeren , lidmaatschap van NVVE e/o LW gaat echt op korte termijn geschieden.

Mijn wensen zouden nog een stap verder gaan, die ik hier uiteraard niet ga beschrijven