EXIT

Ja, deze meneer wil niet meer naar mij komen, Nu deze mening deel ik ook, iemand die liegt over mij bij een rechtbank, daar ben ik klaar mee.Zei net als zijn moeder dat ik onder de rok zou zitten van mijn eigen dochter, natuurlijk kwam er uit dat onderzoek niets van dat alles, maar ondertussen ga je wel als vader door de slijk.

Deze meneer kwam op zijn verjaardag bij mij voor het laatst, kreeg een vrij dure dopsleutel set  omdat hij eerst studeerde als automonteur ( inmiddels ICT)  Van zijn oma ook nog een geld bedrag, en dat was het.

 

Ach thuis kroop deze meneer met beide handen in het achterwerk van moeder, voor hij hier de deur uit ging, moest hij zijn jongere broer nog even met de dood bedreigen, eerder was het handdoeken en washanden met sop onderspuiten,hoofd door keuken ruit om broer maar de schuld te geven. Maar wat heel vreemd is wanneer deze meneer ingetrokken bij moeder is, is hij eenmaal snachts eenmaal naar zijn zusje snachts gegaan om haar een kus te geven, zij was op haar voormalige school  een week van slag. Ook intervence heeft vermeld dat deze meneer nooit goed voor zich zelf zou kunnen zorgen.

 

Moeder voert de strijd enkel om mij te dwarsbomen over de rug van mijn dochter. Triest is wel dat ik al de drie kinderen verzorgt heb vanaf de geboorte. Had een goede band met dochter, waar moeder destijds jaloers op was. Ach moeder, ik weet niet of je ex zo kan noemen, stond een keer te vechten met mijn thuis inwonende zoon, hij zou geen mailtje mogen versturen naar een hulpverleenster die destijds in ons gezin was.

Maar moeder heeft nog meer vreemde dingen,een mens met twee gezichten. een vriendelijke, en een die is zo rot als het maar kan, heersen over iedereen,liegen, bedriegen, mishandelen. En niemand die haar ziekelijke handelen stopt