De eerste rechtszaak in 2018 door "moeder"die het spoor volledig bijster is

Een huidige foto  van het paar wijkt af, aangezien de meeste mensen last hebben van de tijd die verstrijkt. Dochter Amy wordt op 14 april 18. "Moeder" dacht kom het wordt weer eens tijd voor een volgende rechtszaak. De OTS en de Williamschrikkergroep zijn dan verleden tijd. Dus twee weken van te voren lag de uitnodiging weer in de bus. "moeder wenst dochter Amy meer te zien, en dus minder naar vader, de omgangs regeling moet maar eens veranderen, ze ziet Amy immers te weinig. Natuurlijk terwijl de vakantie de eerste 3 weken of de laatste 3 weken  af wisselen, zodat wij Amy de eerste 3 weken hebben, mag van "moeder" ook niet doorgaan, moeder heeft al geboekt. Het leuke is wij ook, beter gezegd mijn zoon. Dus " moeder wil mij pakken door dochter minder te laten komen , mijn zoon zou zijn vakantie moeten annuleren, en de kosten die gemaakt zijn krijgt hij niet terug. Wij hebben gewacht met het boeken tot de omgangsversie officieel op papier stond. Moeder heeft ook de wens Amy weg te halen uit het pleeggezin in Best. Er blijven dan twee mogelijkheden over 1 Amy reist dagelijks van Soubuirg naar St Michielsgestel of trekt door de weeks in bij oom Leo, luitenant kolonel bij de luchtvaart, wonende in Eindhoven. Deze man zit goed bij kas, en heeft nogal flink gelogen bij de rechtbank.

De komende rechtszaak donderdag 15 maart wilde moeder natuurlijk niet mee werken aan aan een beschermd bewind, en ik moest dus daarom met een weekgeld van € 20,00 om een uittreksel uit het geboorte register van 13,40.

Ze wil en blijft maar heersen over Amy. Ik schat dat dit de 21e rechtzaak wordt sinds 13 april 2013

 

Dit is mijn inziens het bewijs dat het paar totaal niet spoort, niet handelt naar de belangen van dochter maar enkel naar de wensen van haar zelf en strijdt voert over de rug van dochter Amy met als doel mij kapot te maken. Daarnaast haar zoon, ook iemand die volgens intervence niet op zich zelf kan wonen kruipt geheel in het achterwerk van ex. Ook hij heeft in verleden zijn zusje snachts gekust, waar zij van streek was, speelde met haar wat leek op pedofiele neigingen, heeft zijn hoofd door een keukenraam geduwd om zijn jongere broer de schuld te geven, heeft daarnaast vreemde trekjes door telkens naar het geslachtsdeel van zijn jongere broertje te kijken. Heeft net als Leo, "moeder" valse verklaring bij de rechtbank gelegd ,zelfs waar dochter destijds een briefje moest over schrijven