zo

Zo, de rijke worden rijker, en de armen armer, BTW verhogen, kabinet Rutte, dan durft hij te roepen iedereen gaat er op voorruit. Nu ik kan mij niet herinneren wanneer de gewone man, vrouw er op vooruit gaat. En toch blijven tientallen randdebielen op zo'n partij stemmen. Maar ja mijn zoon roept ook jij wilt alles, dan ga je maar werken, tegen woordig denk ik maar dat hij zijn verstand nog niet voldoende heeft of gebruikt. Social workshop, nu ik zwijg. Ik mocht al een paar jaar geleden al niet werken, en nu komen de pas boven water gekomen dingen erbij. Ik kan niet begrijpen dat iemand zulke dingen Leert totaal niet ziet wat er daadwerkelijk speelt. Voor de rest hulpverlening Intervence, voorheen jeugdzorg, zij stoppen ermee wanneer ze door een ouder worden uitgescholden, en niet in huis mogen komen terwijl een kind onder toezicht staat. De William schrikkelgroep, vergelijkbaar met intervence, denken dat je seniel bent, beloven veel, maar gaan ook hun eigen gang, denkende dat dit in het belang is van het kind.

Jeugdbescherming vroeger kon je zo bellen, nu moet dat via een tussenliggende instanties, er zitten meestal een aantal instanties bovenop, en het aparte is, ze doen niets!

Deze wereld draait op formulieren, geld verslindend, en tijd voor zaken die echt aandacht nodig hebben is er niet.

Alle verkrachters,aanranders, moordenaars, dieven, terroristen worden binnen mum van tijd weer vrij gelaten zodat zij weer een goddelijke gang kunnen gaan. Nog even en de criminelen krijgen een zak geld of een blote dame in de bak aangeboden. Waar gaan wij heen met z'n allen? Mensen binnen laten die voldoende geld hebben om in een bootje aan te komen varen, zelf zou ik dat niet kunnen betalen met een paar euro op de bank!, Dan nog even inditeits papieren kwijt spelen, en dan maar hand op houden, maar wees gerust ze moeten een maatschappelijke stage doen, misschien worden zij wel ingezet in verzorgingshuizen die toch maar steeds minder geld ontvangen.
Och terroristen wandelen ook binnen, om het niet te moeilijk te maken staat er nog in de media welke kerncentrale niet veilig is, maar we hebben niets te vrezen, mensen die nog geen 44 zijn krijgen een jodium pil. 
Of ik er vertrouwen in heb in die pil? Nee
We worden simpelweg zoet gehouden, net als een kind, blindelings blijven stemmen op iemand die je steeds armer maakt, lekker slim.
. Nee hoor, ben geen Racist,hoop wel dat er een keer iemand een partij start, die geen last heeft van hoofddoekjes maar daadwerkelijk eens iets aan de problemen wat doet. Grenzen dicht! Asbakken in de tralies, inplaats van toestaan dat zij hun pikken in uw of mijn dochter stoppen om ze daarna te vermoorden. De echte vluchtelingen hebben geen geld voor een bootje. Er is in Nederland al genoeg armoede, dus geld naar andere landen moet stoppen. En ook eens investeren in een goed leger dat ingezet kan worden bij rampen, terrorisme en oorlogsdreiging.

Mensen een fijne dag