uitjes

Gisteren elke verzekering die ik had onder de loep genomen, een opgezegd, de rest veranderd. Een moeder die vroeger nooit wat ondernam met haar dochter doet dit nu ineens wel, maar moeilijk is het niet met geld kun je veel.  Dochter verblijft doordeweeks in een pleeggezin, in het weekend afwisselend bij de ouders. Moeder houd een gedeelte van kinder bijslag over, en of dat niet genoeg is, ont vang zij door extra hoge kosten op te geven een extra maandelijkse vergoeding, deze vergoeding wordt slechts aan een van de ouders gegeven, een eerlijkere manier verdelen kan niet gedaan worden. Zelf werkeloos, en probeer zoveel mogelijk te doen. De vraag is zou dochter dit begrijpen dat zij misschien omgekocht wordt door de ene, en de ander het geld eigenlijk er niet voor heeft ? Dochter is verstandelijk op financieel gebied wat achter, hopelijk komt zij achter de waarheid