toekijken en niets kunnen doen

Waanzinnig slecht geslapen, en dito humeur. Naar aanleiding van het schoolgesprek gisteren nog een mail verstuurd, hopelijk kan ik deze hier plakken.

Geachte geadresseerden,

Naar aanleiding van het gesprek het volgende.

Net als school maak ik mij ernstige zorgen over het welzijn van Amy. Ik weet wat haar te wachten staat voor leven, als de bezoekregeling wanneer zij in een woongroep komt niet wettelijk wordt vastgesteld, dit is ook de enige reden waarom ik tegen plaatsing van Amy in een woongroep ben. U kunt allen zeggen dat is tegen de wil in van Amy (stel dat het zo zou zijn, voor hetzelfde is of wordt ze dat telkens om de twee weken ingefluisterd door iemand die zich moeder durft te noemen. Vandaar dat ze bij het pleeggezin niet te genieten is nadat ze bij haar moeder vandaan komt, immers moeder haat het pleeggezin) Maar is sommige gevallen gaat veiligheid waaronder bij mij ook welzijn valt voor haar eigen wil.

Ik zou wel graag op 12 november aan afspraak willen hebben om voor aanvang gesprek een rondleiding te krijgen op plaatsen waar Amy zou kunnen verblijven in de toekomst, dit wil niet zeggen dat ik toestemming zal gaan geven

Er werd door een van de medewerkers gesuggereerd dat ik vaak naar de Efteling gaat, leuk dat ik hierop aangevallen wordt, wetende dat mijn zoon een groot deel van het abonnement heeft betaald, en ziet niemand toevallig hoe vaak ex overal naar toe gaat? Iemand die nu enkel met Amy weg gaat omdat zij naast een deel van de kinder bijslag ontvangt, ook nog een extra forse toelage ontvangt, en ik die afhankelijk ben van de bijstand geen mieter ontvangt, Had mooier geweest dat daar ook eens werd over nagedacht. De Efteling kaart kost 175 euro, daarvoor kun je gratis naar binnen, hoe vaker je komt des te eerder heb je de kaart eruit. Moeder heeft nooit aandacht voor Amy gehad, wat zij nu doet is toneel spelen. Volgende week zal ik trachten wat te ondernemen over het feit dat zij mij pedofiel heeft genoemd, in verleden mij heeft mishandeld, tevens zal ik proberen of het mogelijk is om haar financieel aan te pakken. Binnenkort kopen we ook een kaart voor Amy, het had fijn geweest dat er elders ook een bedragje kwam, amy kan 2 maal gratis naar binnen, en daarna kost het gewoon geld. Dit ritje van vandaag koste mij ook 40 euro exclusief de bus, hoe is dat voor iemand die er 18 heeft, ik klaag niet over mijn tijd, maar als ik een aantal keer niet kom bij mijn vrijwilligerswerk ben ik mijn premie kwijt, en dat is meer dan die twee uur van ex

En dan nog een kleinigheidje, Er werd verteld dat Amy het moeilijk heeft, ik heb nog gezegd dat ik er mee eens ben, maar wij hadden een gesprek met een grote groep mensen, ziet nu echt niemand waarbij het daadwerkelijke probleem zit?

Ik heb geen problemen met het pleeggezin, ik zie Amy liever daar nog tot een jaar of 20, dan straks de familie regelmatig bij Amy op bezoek komt. Amy wordt gewoon door ex verteld dat het pleeggezin slecht is, dat is de werkelijke reden dat zij opeens zo moeilijk doet bij het pleeggezin, en echt geloof mij ze kon mij destijds ook de baas, en waarom zou ze dat niet bij een kind kunnen, zoals ieder misschien nog weet heeft zij in het verleden Amy ook een brief over laten schrijven dat ik haar zou mishandelen, en onder haar rok zou zitten.

Overigens de bewijzen staan bij mij online voor een groot deel, dus voor wie nog denkt dat moeder een goede moeder is moet daar mar eens naar gaan kijken

Dit was mijn spiek lijst voor vandaag

1. Wat moet ik ermee als Amy zegt liever naar school te gaan dan naar moeder?

2. Amy zegt dat mama boos is op Susan en andersom.

3. Hoe wordt verklaard dat Amy zich uitzonderlijk gedraagt bij Eric en Susan wanneer zij van haar moeder vandaan komt?

4. Wanneer wordt er wat aan het digischrift gedaan zodat ik niet gedwongen wordt bepaalde onzin berichten te lezen?

5. Amy uit gevoelens niet, tekst pagina 13-16. Bij mij zegt ze niet alles maar wel heel veel.

6. Begeleid wonen, pagina 14-16, Amy wordt dit mijn inziens twee wekelijks ingepraat, net als de mening wat zij van het pleeggezin moet vinden. Dit tesamen verklaard haar gedrag, wanneer ze voor het laatst bij moeder is geweest bij het pleeggezin.. Ook heb ik te horen gekregen dat moeder recent heeft gekeken bij woongroepen, vermoedelijk ook in Vucht, inmiddels meer dan 10 dagen geleden . Dit alles heeft mijn mening veranderd zodat ik op dit moment tegen het feit bent dat Amy geplaatst wordt in een woongroep,waar dan ook, ik wens dat haar woonplaats in Best of St Michielsgestel moet zijn ( overigens Amy zit al te twijfelen aan Zeeland). Ook wens ik dat wanneer het zover is, dat het bezoek via de rechtbank wordt vastgesteld, om te voorkomen dat bepaalde familie daar regelmatig te vinden is, dit wat de vrijheid en welzijn van Amy flink beperkt

Ik maak mij ernstige zorgen, daarom smeek ik bij de William Schrikkergroep, grijp a.u.b. in. Dat is ook de reden dat ik een gesprek wenst met de teamleider van Trudy. Ik vindt jullie beide aardige mensen, maar het wordt tijd dat er eens iemand echt aan Amy denkt.

Iemand die geen familie van mij is heeft diverse keren in de gaten gehad dat Amy niet in het bezit was van haar telefoon, u mag er eens over na denken of dit normaal is