Bezem erdoor ?

Niets is zo veranderlijk als het weer, niemand is zo veranderlijk en volhoudend als ik. Vanmorgen even met de snor , ideeën bij de bouwmarkt opgedaan, en op de terug weg even door O Soulburg naar de Jumbo, daar zag ik nog een voormalig dievegge, familie van ex . Dat ik vals ben beschuldigd van mishandeling bij mijn dochter, en erger nog in de rechtszaal beschuldigd jaren geleden dat ik met mijn hand onder de kleding van mijn dochter gezeten zou hebben, wat een onderzoek op leverde en een verschrikkelijk naar gevoel bij mij, daarnaast heeft ex naast de gewone kinderbijslag, dankzij schijnbaar  geknoei met cijfertjes er nog een toelage boven op, Nu is waarschijnlijk het inkomen wel hoog genoeg om geld los te peuteren, kortom, ga mij verdiepen in de mogelijkheden die er misschien zijn, eerst maar de juridische. Er kom een tijd dat ik zoveel instanties op deze zaak gooi dat ik uiteindelijk mijn onrecht ongedaan kan maken.

Reactie schrijven

Commentaren: 0