Vrijheid..........................

Om half 1 moet dochter bij over heerster zijn, gedaan met haar vrijheid! De verplichtingen zullen achter elkaar op volgen, dit onder het motto dat zij alles fijn vindt om schoon te maken. Ik vraag maar een ding , haar kamer op ruimen, dus niet stofzuigen e.d.

Straks vieren we allen vrijheid, maar is dat er wel overal? Mijn inziens is dat antwoord nee.

We leven in een wereld waar diverse landen oorlog voeren, het wapen arsenaal enkel willen uitbreiden dan de mensen onderling, al zeg je niets dan wordt je voor een paar eurocent in elkaar geslagen, of van sociaal gepleurt.

Nee, mensen vieren vrijheid maar in werkelijkheid bestaat het niet. We leven in een wereld waar je op alles beoordeeld wordt, werk of geen werk, geloof of geen geloof, elke afwijking is een reden om gedumpt te worden. Merendeel van de mensen zijn helaas niet te vertrouwen, en eigenbelang zal bij vele op de eerste plaats komen

Reactie schrijven

Commentaren: 0