Verjaardag

Vandaag is mijn dochter 17 geworden, Sinds 2013 heb ik haar niet gezien op haar verjaardag. Ik heb haar een dik foto album gegeven met een stukje persoonlijke tekst in. Ook op dit moment is de omgangs- regeling niet helemaal juist, anders had ik dochter een van deze dagen nog gezien, vermoedelijk 2e Pasen. De William Schrikker groep ziet daar van af omdat wisselingen in een weekend al helemaal niet prettig zijn voor mijn dochter. Echter mij is beloofd dat de uren die ik haar minder heb recht worden getrokken. In het digi schrift staat regelmatig dat dochter moet werken bij haar moeder, het feit dat ik daar niet mee eens ben, en na verschillende jaren geen excuus heb gehad van de valse beschuldigingen, en dat ex geen enkele moeite doet om er voor te zorgen dat ik dochter al is het maar een half uurtje ziet, en het lef had om zich een aantal maanden geleden gemeld te hebben bij stichting zijweg, een stichting voor mishandelde vrouwen hebben mij over een grens getrokken, toneel spelen heb ik een hekel aan, net als het feit dat ik o.a beschuldigd ben in het verleden voor pedofiel, zonder van ex of welke instantie ook een excuus te krijgen heb mij doen besluiten de waarheid eens aan te vullen.  ik zal zeggen klik op de link  https://www.muppettrol.nl/nieuws/waarheid-18/

Reactie schrijven

Commentaren: 0