Huisarts

Naar de huisarts, persoonlijk ga ik daar niet vlot naar toe, maar aangezien ik enige tijd geleden flink pijn op de borst had, en een tijd duurde voor dat het weg trok, daarnaast meer last dan normaal had van mijn rechter zijde, dat 3 jaar geleden was uitgevallen door een cva,daarnaast ik de wens heb om naar een diëtiste te gaan, de huisarts behandeld slechts een ding per consult, ik zat bijna door het dak, dan wist de man niet eens dat ik een cva had gehad, hij vroeg wat ik bij de verpleegkundige deed, dan vroeg ik een diëtiste waaraan geen kosten verbonden zitten. Bij de receptie bleek dat ik een verwijzing kreeg naar zorgstroom. Thuis gebeld naar hulpverleenster van zorgstroom, en de zorgverzekering, en nog zo'n drie maal naar de receptie van de huisarts, en ja hoor wanneer je een of andere ziekte heb bestaat die zorg, en die wordt vergoed, nu ga ik niet snel bij een huisarts weg, maar nu ben ik druk aan het zoeken