armoede bestaat niet

Zoals bekend, verkiezingen achter de rug. Zelf heb ik lang getwijfeld waar ik op zou gaan stemmen. Maar Nu een VVD probleem, Uitkeringen omlaag via het vakantie geld, de mensen in de bijstand zitten daar voor hun lol volgens de VVD, net wanneer je ziek bent of wordt ook maar extra moet betalen, je wordt immers ook vrijwillig ziek. Nee VVD is niet mijn favoriet PVDA ook niet, zij hebben met de VVD vier jaar lang de zorg en de verzorgingshuizen om zeep geholpen. De komende vier jaar zouden de mensen in de bijstand, de (chronisch) zieken er vast niet op vooruit gaan, misschien zou de pijn wat verzacht worden door eventuele christelijke partijen. Nu worden de turken opgeroepen 5 kinderen per gezin te nemen, hopelijk gaan de Nederlandse Turken hier niet aan mee doen. Overigens mag van mij de kinderbijslag na het tweede kind er af, buitenlandse gasten die hier zich misdragen, onze cultuur vrijheid van menings uiting niet respecteren zo het land uit worden gezet. Ook de straffen voor de Nederlanders zelf moeten worden verscherpt. Zelf vindt ik dat het leger ook op niveau  moet blijven, niet enkel voor oorlog maar ook bij rampen