Aan mijn hoela

Goedemorgen op deze vrijdag.

Wat een geld ontvang de minister, netjes van de SP om dat af te staan aan de partij. Het bewijst wel dat daar in den Haag de bedragen flink naar beneden kunnen, net als in dat hebberige Brussel, en dan niet afstaan aan de partij kas, maar dan bv in de zorg steken, waar bij straks enkel gekeken wordt naar de kosten, en niet meer naar een mensen leven (8 uur journaal gisteren), dat wordt grof gezegd toegestaan mensen doden, door niet de behandeling te geven die iemands leven kan redden, uiteraard zou er wel gekeken worden naar iemands bank rekening, als dit waarheid wordt worden sommigen dan niet zo erg als bepaalde personen in het verleden?, Doden naar ras of rijkdom cq armoede?

Medicijnen worden onnodig duur gehouden afname is er al voldoende.

Dan fysiotherapie vroeger kreeg je negen behandelingen, nu eerst een intake dokken, 20 behandelingen betalen. En daarna een paar via de verzekering, en dan roepen gezondheid is niet te koop, ja mijn hoela