Verkiezingen

Gistermiddag  vanaf 1 uur op de bank, heb mij echt klote gevoeld, en nee mijn handen waren boven de deken. Vlissingen, een stad waar je broek van afzakt, Schelde terrein, zou een stads park worden met een haven wat toeristen en geld in het laatje brengt, nee zet maar een kolossaal verzorgings huis neer, de stad de hoge huren, en niemand doet er wat aan, vele ramen zijn beplakt, nu Xenos die vertrekt uit het centrum vanwege de huur prijzen, niet de eerste en zeker niet de laatste. Wanneer worden ze hier eens wakker? Dan ons Nolle bos, tennisbaan, sauna, nu vakantie huisjes, daar komen net als in andere parken gewoon vluchtelingen in. Dan zetten ze nog maar zo'n enorme staaf op het Schelde terrein, voor recreatie woningen, met uitzicht op de Westerschelde en onze kerncentrale. Deze stad zal nooit meer wat worden, wat overblijft zijn mensen die te weinig geld hebben om te verhuizen, iedereen belooft voor de verkiezingen van alles, de bieb verkast, Vlissingen slaapt, waarom niet in de stad waar al veel leeg staat. De jeugdlonen omhoog, wat denkt u wat de bazen met het personeel doen? Juist op straat zetten. Geen eigen bijdrage bij zorgverzekering meer, mooi en daarvoor in de plek wat meer betalen voor je oude dag in het verzorgingshuis.dat waren een paar linkse partijen oja een wil het vakantie geld eraf bij de bijstanders (VVD) ik zie het bij de voedselbank steeds drukker worden, en ik voorspel dat het zelfde blijft zitten, en denk aan de macht, hopelijk niet, kun je gratis met de bus, je vriendin of vrouw met een hoofddoekje en heb ook andere dingen gehoord waar deze partij van afstamt . Straks Unilever in Amerikaanse handen, nu die Trump regelt het wel, terwijl ik toch zo hier en daar vraagtekens plaatst. Grenzen dicht,uit de euro, en weg met die munt, sinds te komst meer gaan betalen. Geen mens meer binnen laten, au romantisch minder mensen in de zorg, waardoor de prijzen zullen dalen. Bedrijven enkel hier in NL laten vestigen

Zo genoeg,