Achter het masker zit het werkelijke gezicht

o, hopelijk zijn ze er nu achter hoe ex is achter haar masker.

Wij beide ouders hadden vorig jaar van intervence een mail gehad in welke 3 weken onze vakantie zou vallen, die van mij in de laatste 3, en die van ex in de 1e drie, vorig jaar was het net andersom. Maar helaas intervence was het even vergeten door te geven aan de schrikkelgroep, toen zij mailde naar ex,dat het de laatste drie weken waren vroeg ze enkel bevestiging, ze verzweeg de mail. Nu heeft ze twee weken geboekt, en een week valt in mijn week. Ik had de mail van de schrikkelgroep pas later ontvangen, en heb de fout direct gemeld, dus nu is het dat dochter geen drie weken bij een ouder is, sterker nog in de vakantie van moeder, moet zij naar ons gebracht worden, en dat allemaal om een mailtje te verzwijgen, en hopen voor de tweede keer gebruik te maken van het boeken in een goedkopere periode, de risico's dat het uit zou komen heeft deze lieve moeder voor lief genomen, en oja wederom in het nadeel van mijn dochter.Nu probeert ze om te boeken, echt dat mens is geen moeder, daarbij schreef ik vorige keer in digischrift dat dochter met mij wilde zwemmen, moeder doet niets in zwembad, behalve bezig zijn met smartphone, maar ze kon niet, nu daar heeft moeder gebruik van gemaakt om te gaan zwemmen, dat schriftje is een strijdplaats Daarnaast durft dochter geen knuffels,pet mee te nemen naar haar moeder. ID pasje kunnen pleegouders ook niet meegeven, net als kleding, het komt niet terug.

Ach ja en dan snappen sommige mensen niet dat ik mijn ex een beetje haat, jaren heb ik grote smoelen gekregen, nooit wat goed kunnen doen,  daar naast beschuldigd dat ik dochter zou mishandelen, thuis inwonende zoon werd daar ook van beschuldigd. Natuurlijk zat ik onder de rok van mijn dochter, ja mensen dat kreeg ik te horen in de rechtzaak, een onderzoek werd ingesteld, niets wat daar op wees, juridisch kan ik er niets aan doen. Wat ze zegt is niet openbaar, ik schrijf wel openbaar, maar zolang ik de waarheid schrijft kan niemand er wat aan doen, dus schrijven is wat ik doe. En mensen die zoiets meemaken, of iemand kennen waar je mishandelingen vermoed, maak er melding van!!!

Helaas vrouwen zijn in het voordeel, ik zal vechten voor de waarheid, en daar heb ik geen grenzen voor.
Dus voor wie vinden dat ik hard geworden ben is het misschien duidelijk. En haar vriendin, is vrijwilliger en lid van een bepaalde partij, ook ik heb mij daar voor in het verleden in gezet, en beide wens ik niet meer te zien. Iemand die mensen uitscheldt, vernederd, mishandeld hoort mijn inziens niet thuis bij zo'n partij, maar mijn inziens op een brandstapel, maar die tijden zijn voorbij