Intervence blijkt achteraf niet te vertrouwen

 

Vanaf 2013 in een felle strijd verwikkeld, tot heden heb ik echter mee gewerkt en nu ook nog meegedacht in het belang van mijn dochter. Er komt een tijd dat ik er helemaal klaar mee ben, dochter is dol gelukkig wanneer ze bij mij is, maar haar nog met moeite een keer in de maand zien, houd het bij mij op. 

 

 

Geachte geadresseerden;

 

Ik heb enige tijd een voorstel gedaan bij intervence, om de korte vakanties van een week die met ex gedeeld moeten worden XXX te laten blijven in het pleeggezin, daar naast de zomer vakantie bij beide ouders een weekje korter en twee weken bij het pleeggezin. Ik heb dit voorstel gedaan, omdat ik hert niet zag zitten om de weekenden te veranderen naar minder. Er is mij ook niets medegedeeld van het huidig voorstel, tot ik het van mijn advocaat ter horen kreeg , eens in de vier weken, Nu daar wordt XXX geen plezier mee gedaan !~ In het afgelopen weekend vertelde ik dat de zomervakantie verdeeld zou worden en daar twijfelde ze al aan, dat jaartje dat er nog sprake van de omgangs regeling is moeit mijn dochter voor de tweede keer afgepakt worden, ik kan mij niet vinden in deze wijziging . De resterende tijd ga ik gebruiken om na te denken of het nog wel wenselijk is om Amy hier bij mij nog eens in de vier weken te zien, wanneer ze 18 is zie ik ze toch al niet meer, omdat moeder dat wel zou voorkomen te samen met haar familie voornamelijk in Eindhoven, vlakbij familie van ex

Dit idee komt van de schrikkelgroep af, intervence was het eerst hier niet mee, eens. Daarnaast faalt intervence, gezien het bij moeder een werkkamp is, en hier in geen actie ondernemen. Moeder werkt met alles tegen en wie wordt er gvd gestraft ? een vader die voor zijn dochter op komt Intervence heeft van dit idee mij niet op de hoogte gesteld, ik ben diep teleur gesteld in het vertrouwen.

 

Vanaf heden plaats ik niets meer in digischrift

Vermeld geen gebeurtenissen meer

Mijn medewerking die ik vanaf 2013 heb gegeven trek ik in

 

Langzaam zal ik contacten gaan blokkeren

Reactie schrijven

Commentaren: 0