Gisteren, vandaag, nu

Gisteren was het dierendag, een dag waarbij ik schreef dat ik dieren meer vertrouw dan mensen. De vraag kwam waarom ? Nu dat is simpel, ik ben in de loop van de tijd een bikini  van mijn dochter kwijt geraakt van zo'n 40 euro, dat is veel geld, wanneer je dat bedrag niet als week geld hebt.  Nu ben ik maar gestopt met het lezen van het school digi schrift, als ik daar alles moet geloven wat geschreven wordt is haar weekend bij moeder geen plezierige tijd maar een werkkamp. En dat noem ik nu iets waarin ik het vertrouwen ontbreekt. Dingen ontvreemden van mensen die zorgen dat je kind naar een goede school kan en een goed leven heeft. Naar mijn gevoel is het diep triest dat je eigen kind opzet tegen een andere ouder, spullen die je niet zelf betaald heb je eigen toe eigent, en mensen er zijn zoveel dingen mis op deze wereld, het is moeilijk maar ik hoop dat er mensen zijn die iets aan misstanden te durven doen. Zo kunt u via mijn community meer lezen wanneer u lid wordt.

Er zijn mensen die wensen mij naar de hel toe, nu ik ben te zwaar door medicijnen en stress, maar opgeven hoort niet bij mij, ook dat weten mijn vijanden en vrienden. straks naar de tandarts, en later naar maatschappelijk werk. Dan nog het pieten drama, een kinder feest waar volwassenen, tenminste sommige mensen die hier te gast zijn, of denken dat heel Nederland van hen zelf is, willen enkel gekleurde pieten omdat het discriminerend zou zijn, die mensen moeten het ware verhaal maar eens goed lezen, en dan komen zij er achter dat er niets van discriminatie achter zit, behalve wat deze mensen trachten voor elkaar te krijgen