Voedselbank & E-0Bikes

Voedselbank, Ja sinds twee weken maak ik er gebruik van, nee ik schaam mij er niet voor, de regering die schreeuwt dat er geen armoede is, die moeten zich schamen!, net als mensen met een gigantisch inkomen die nog niet tevreden zijn, mensen met kinder bijslag en werk die het geld gebruiken voor kleding voor zichzelf, terwijl hun kind(eren) erbij lopen als zwerver, nee ik zuig het helaas niet uit mijn duim. Wat mij op valt, is dat de mensen die minder te besteden hebben, ook nog eens een stuk vriendelijker zijn, mensen waar je gewoon een willekeurig gesprek mee kan hebben, mensen die elkaar helpen, geen mensen die in je gezicht aardig doen en achter je rug je de grond in trachten te trappen, Nee veel mensen kunnen een voorbeeld nemen aan de mensen wie ik nog maar kort ken. Ik koop ook spulletjes, al is het bij de zeeman e.d zodat mijn kind die ik om de week ziet niet zoveel mee moet slepen, mijn kinderen gaan voor. Alles hoeft ook niet duur te zijn, resque, is een belevenis voor een kind, ook dat is een feit dat mensen die wat minder hebben ook creatiever  met alles om gaan. Dan nog een onderwerp waar ik al meer over geschreven heb, ik ben geen fan van e-bikes,sterker nog ik heb er een hekel aan, ze rijden te hard, je schrikt je het apenzuur als zij je voorbij scheuren, zelf ben ik voor een verplichte wa verzekering, en een helm, evenals een verbod voor wegen waar uitsluitend fietsers mogen rijden, net als een rijbewijs die snor brommers ook moeten hebben, de meeste gaan zelfs nog harder dus rijbewijs is hier ook op zijn plaats