Zinloos

Zinloos,  Mensen schreeuwen, maken ruzie, liegen, aanslagen waarbij vele doden vallen, en waarom ? Het leven is al kort.

Respect ook een woord waar vele mensen de betekenis niet meer van begrijpen. Mensen die schijnbaar hulp vragen aan de grens worden binnen gelaten, tussen die mensen zitten juist ook hele gevaarlijke figuren, je denkt goed te doen en later stopt een kogel of bom je  leven of die van iemand die je lief hebt. Naar mijn gevoel is ons landje in gevaar. De politieke partij DENK zij willen naar mijn gevoel Nederland veranderen, heel onze cultuur zou racistisch zijn, veel dan deze mensen hebben wij zelf binnen gelaten, het wordt hoog tijd dat die deur gesloten wordt. Scheiden, dat gebeurd wanneer twee mensen het niet meer met elkaar kunnen vinden. Echter in sommige gevallen woon je dus niet meer bij elkaar en verwacht rust, echter het tegendeel is waar, je ex wordt letterlijk een heks, en tracht je vervolgens te slopen over de rug van je eigen kind. Ik ben blij met intervence, ook blij dat de vele leugens die over mij zijn geuit zijn uitgekomen. Door al de ellende die een dag voor de verjaardag van mijn dochter begon, is een gast gezin verandert in een pleeggezin, en straks verdwijnt de zeggenschap . Ach en of de ellende dan ophoud, heb geen idee .Komende vrijdag naar verwachting weer problemen, op de school van dochter, als niemand wat onderneemt, zal ik naar de school  van mijn dochter gaan. Gebarentaal kan ik ook, verschillende zelfs,en voor wie die twijfelt, het wordt beslist geen etentje met kaarslicht. Wat heeft die strijd voor nut, ............zinloos