verkiezingen op komst?

Je kunt weer merken dat er verkiezingen op komst zijn. Voor o.a. Stenen gooiers en andere asbakken willen, ze dienstplicht invoeren. Het lijkt mij zeer onverstandig, van een leger moet je op aan kunnen, en dat is iets wat je van asbakken nooit zou kunnen verwachten. Het is net als vrijwilligerswerk, iemand die niet wil en toch moet, gaat het niet worden. Voor asbakken geen dienst plicht maar een cursus die zij zelf uit eigen zak moeten betalen. Daarnaast ben ik geen Europa fan, Brussel hoeft en kan niet oordelen over een ander land. Net als de grenzen, die moeten simpelweg gewoon dicht, zeker om de veiligheid op een hoger niveau te brengen. Zeker als er nieuwe partijen opduiken die het niet zo nauw nemen met onze vrijheid c.q cultuur. Ik zo het prettig vinden dat in de toekomst niemand verplicht rond gaat lopen met een hoofddoekje en mee doen aan de ramandan

Reactie schrijven

Commentaren: 0