zaterdag

Een goedemorgen op deze zaterdag, lekker wat langer geslapen. Zo even krantje lezen wat ik samen doet met meerdere mensen, natuurlijk met een bakje koffie. Straks om 9 uur lekker ontbijten met zoon, waarschijnlijk nog even weg op de snor richting Middelburg, simpel voor wat ontspanning, een stukje schoonmaak werk thuis, gecombineerd met de dingen die ik wel graag doe, en echt schoonmaken,afwassen horen daar echt niet bij. Wat ik zelf wil in het verdere leven ben ik nog niet uit, er zijn voor mijn twee kinderen dat staat als een paal boven water. Mijn oude beroep Elektricien, was achteraf een verkeerde keuze, leuk om het privé te kunnen gebruiken, maar het gejakker was iets wat ik niet aan kon, wel nauwkeurige karweitjes waar nauwelijks haast mee was, schoonmaken soms leuk, maar sterk ondergewaardeerd, en niet zoals bij aanvang cursus destijds gezegd werd dat het een rustig beroep was, nee iets doen met computers, sociaal media, mensen helpen ligt meer bij mij, soms denk ik zou een partij op willen richten, maar dat is iets waarvoor je veel euro's moet hebben, en dat is iets wat ik dus niet heb. Wat politiek betreft zit ik voor het sociale deel bij de SP, maar ook voor andere problemen uiterst rechts, ik scheer geen volk over een kam, maar zie wel problemen als er niets aan gedaan wordt, zeker met die foute partij denk. Maar goed ik trek mij teveel aan, moet meer van mijn rug af laten glijden, maar ik loop niet altijd kaarsrecht, dus soms blijft er weleens wat hangen.
Zo beste vrienden en vriendinnen, een fijn weekend, pluk maar eerst de zaterdag , geniet, luister, doe als het kan ook dingen waar je zelf zin in hebt . Leef je leven

Reactie schrijven

Commentaren: 0