Nieuwe blogpost

Mijn rondje weer gefietst, de overkant was goed te zien op de boulevard, nu moest Toons snackbar weg, maar er staat nu een lelijke container op het strand, het terrasje nu van een luxe restaurant, is geen optie voor Jan met de Pet, hoe het allemaal gegaan is weet ik niet, heb enkel maar vermoedens, zo zal het Nollebos ook wel spoedig naar de bliksem geholpen worden, de een of ander zal er waarschijnlijk niet op achteruit gaan. Ach het volk heeft niets te vertellen, democratie ja , je kunt veel zeggen en schrijven, maar of er iets mee gedaan wordt is een tweede, DENK een nu weinig zeggende partij, maar owee, als de vele gasten in ons landje er op gaan stemmen, dan lopen de examens met een doekje en de mannen in een jurk, en dan is het dag met onze cultuur. Wanneer er een moment komt dat ik moet kiezen tussen twee kwaden, vindt ik de ene toch een stuk minder kwaad dan er van gedacht wordt, ik heb geen lange toekomst meer, maar mijn kinderen gun ik dezelfde vrijheden dan ik gehad heb. Hopelijk heb ik ongelijk. En wat Europa betreft , ik zal er ook zo uit willen stappen, ook al zitten er risico's aan, afhankelijk van de grillen van Brussel, dan die fijne euro, die enkel maar handig is voor de mensen die vaak het geld hebben om te reizen, mijn zorg verzekering heb gekend dat die 25 gulden koste, nu zal ik er maar over zwijgen, mensen moeten steeds langer werken, tot ze met rollator de trap afvallen voorzien ingen worden steeds minder, mensen die werk te genoeg, laat zij werken en de ouderen genieten van hun oude dag, maar nee, grenzen open en enkel het bord welkom ontbreekt nog nee ik discrimineert niet, maar hoe komt het nu dat alles steeds duurder wordt, ouderen in een luier mogen zitten, veel mensen op een terasje, ik zou wel willen, wat vaker onder de mensen maar met twee tientjes per week voor het huishouden, voor twee personen en om de week een dochter is dat even niet mogelijk. nu mensen dat waren losse gedachten van een rondje fietsen. Nu rest mij iedereen nog een fijne avond toe te wensen

Reactie schrijven

Commentaren: 0