Een app om over na te denken

De tijd dat mijn dochter bij mij was geweest was het gezellig, toen zij woensdag naar haar "moeder"moest zij ze dat het jammer was dat ze naar huis moest. Maar wat ik persoonlijk heel vreemd is,dat vrijdag (dochter zou met taxi naar mij gaan)  "moeder"afgereisd is naar Kentalis, om net als bij iedere vakantie de laptop op te halen, ik zou er eens iets mee moeten doen , Toevallig was ook de sponsorloop waaraan dochter mee deed, dochter is zo gehersenspoeld wanneer ze bij "moeder"is mag zij niet reageren om mij, of pleegouders is mij indruk, maar ja als er wat te doen is mag ze naar Kentalis, maar nooit handel ze in het belang van dochter, ze is en wordt ingezet om enkel mij te dwarsbomen. Nu het app bericht, schijnbaar is ze het beu, intervence denkt dat dochter er niets van mee krijgt (brieven onder dwang laten schrijven e.d), nu geeft dit naar mijn mening wel aan dat die gedachte niet klopt.

Apart is dat ex volop haar best doet ,dochter van mij af te pakken, en het resultaat is dat dochter straks veilig buiten zeeland wilt blijven. Ik zeg maar zo we zijn gescheiden, maar iemand met rust laten kan die ex niet