Sinterklaas journaal, en een vergissing van intervence

klik op plaatje voor link
klik op plaatje voor link

Voor een uitzondering schrijf ikook  maar eens een stukje over het Sinterklaas journaal, alhoewel het nog veel te vroeg is.De medewerkers lopen weg bij het journaal, dit omdat het te zwart zou zijn, nu is dat misschien wel waar, wat dan ook gelijk het probleem veroorzaakt . Maar de gene die opstappen zijn naar mijn gevoel asbakken die mee lopen , cultuur barbaren die luisteren naar een enkeling die hier als gast binnen komt huppelen, en kijken niet eens dat het geen racisme is maar een gewoon kinder feest, en Beroemdheden die mee werken om onze oude cultuur naar de knoppen te krijgen, gewoon niet meer naar kijken.

 

Zo nu het volgende, eerst kon ik het goed vinden met intervence en school, maar sinds maandag hangt dat aan een draadje. Omdat ex gestrest zou zijn door de aanwezigheid van intervence kwam school maar met het verzoek voor het wegblijven van intervernce. Nu is stress voor mij dodelijk, en ben in het korte verleden van veel dingen valselijk beschuldigd, dus of het een verstandig besluit is van school en intervence moet nog worden afgewacht. Naar mijn mening en gevoel is het een grote vergissing