Naar aanleiding van het hoger beroep, een stukje van mijzelf

klik op plaatje voor meer info
klik op plaatje voor meer info

Mijn thuis inwonende zoon heeft een slechte jeugd gehad A.R, en niet zoals  mijnheer  Raoul T.L beweerd zelf slachtoffer te zijn. Hij deed praktisch tegen iedereen lief en aardig, en onder tussen was hij elke dag bezig zijn jongste broer te pesten, en wel op zo'n manier dat de jongste de schuld kreeg, en hij zelf buiten schot bleef. Als zoon A.R ging douchen, hing Raoul met zijn hoofd bij de zoldertrap (zijn slaapkamer was op de zolder) om maar te kijken hoe de jongste zoon stond te douchen, het pesten ging zelfs tot het leeg laten lopen van de fietsband van A.R..Dat gepest ging dag in en dag uit door, het avond eten was een hel op 9 van de 10 dagen.

Mijnheer Raoul T.L heeft in verleden stage gelopen, waarbij de eigenaar stopte met hem te werken vanwege zijn inzet, ook op school  had hij eenmaal gespijbeld. wat er allemaal erna is gebeurd ben ik gelukkig niet van op de hoogte.Wel dat hij onder invloed van zijn moeder staat

Mijnheer Raoul T.L was o zo vriendelijk in het bijzijn van anderen, ook bij zijn "moeder"  "kan ik je helpen mammie?"was vaak de vraag, en net wanneer "mammie"in de keuken was kreeg zowel ik als mijn jongste zoon een grote waffel, reageerden wij er op, dan was het dat Raoul T het zielige ventje is, en dat mijn thuis inwonende zoon in het verleden zich misdragen had kreeg ik dan van "moeder"te horen,terwijl ik in mijn gezicht dan werd uitgelachen door Raoul T.L.

Kort voordat ex de deur uit stapte, werd A.R  nog bedreigd met de dood, toevallig hoorde ik dat, ik heb er niet op gereageerd, maar punten heeft hij er niet mee gescoord.

Ach ja nog een zielig figuur mevrouw Anja F, had het zo slecht thuis, niets te vertellen, Gelukkig komt de waarheid naar boven, inderdaad er  was iemand die niets te vertellen had , maar dat was niet mevrouw A.F maar ik zelf, naast de vaak terug kerende ruzie bijvoorbeeld over chips gebruik 'savonds, dat kwam telkens pas te voorschijn wanneer mijn thuis in wonende zoon naar bed ging, wanneer ik er wat van zei was het gelijk oorlog, ach hij hoefde maar eens te proberen te rekken om naar bed te gaan (wat ieder kind doet) dan was de wereld ook te klein, dat mocht niet, ook dan kwam ik voor hem op.

Het ging natuurlijk met meer dingen mis, R.T.L was beter met zijn handen dan met zijn hoofd, de intelligentie van A.R. zoon lag stukken hoger. Zo kreeg de oudste Raoul laat zijn eerste smartphone, zijn broer A.R.  die er eerder aan toe was kreeg hem nog niet, moest maar wachten tot hij net zo oud was als de oudste toen hij zijn telefoon kreeg. Ben er zelf nog nooit mee eens geweest, maar ik kon en mocht er niets aan doen. Het zelfde verhaal ging over een school tas, en vooral ook over de kleding van mijn dochter. Kids kregen iedere dag het zelfde aan drinken mee ijsthee, heb er vaak klachten over aangehoord, maar zoals ik al eerder schreef ik had niets te zeggen, wist wel dat ze het een en ander in de prullenbak smeten op school. (thuis inwonende zoon gebruikte tot nu toe kleine pakjes sap afwisselend dus, en hoeft niet duur te zijn) De jongste kreeg de versleten kleding van de oudste, werd er soms op school mee gepest. Ook hoe dochter er bij liep was triest.

Ach mevrouw A.F  schuwde mishandelingen niet, heeft staan vechten met A.R., omdat hij geen mailtje of briefje mocht versturen van zijn "moeder" , dat was afgesproken met de hulpverlening. Aangezien je vechten hoort in een huis met houten vloeren ben ik tussen beide gekomen en partij gekozen voor mijn zoon. Al eerder was er getracht mijn zoon de trap af te werpen, wat zoon gelukkig heeft kunnen verhinderen. Ook ik werd zelf regelmatig mishandeld, geschopt en geslagen, en dat is iets wat ik van niemand neem, dit gebeurde meestal wanneer iedereen in bed lag.Over de plaats waar ik geschopt werd ga ik mij hier niet over uit laten. Ik moest het toelaten anders was de sfeer dagenlang om te snijden. Ex schreeuwde vaak hard, hoorbaar op straat, ook kwam het voor dat zij met haar hoofd tegen de muur stond te bonken in het bijzijn van de kinderen en soms familie.

Kennissen van mij, een vriend die ik heb leren kennen destijds in een sportschool ( nee ben geen homo) was thuis niet welkom, ben hierdoor het contact met hem verloren. Zelfs mijn eigen moeder werd regelmatig weg gewezen bij de deur, jammer genoeg hoorde ik dit achteraf, Ja ze was wel goed om mijn huis inwonende zoon op te vangen, hij zat heel lang niet goed in zijn vel, en had vaak plas broeken, heel eigenaardig is dat hij nu nergens geen last meer van heeft, sinds die zielige "moeder" A.F en broer R.T.L  het huis zijn uitgegaan, de problemen lagen dus niet bij mijn thuis inwonende zoon A.R. maar bij die twee die gelukkig zijn vertrokken.

Dochter zou niet buiten mogen spelen, ze mocht van ex enkel op het pleintje spelen, wat gelegen was aan onze achterplaats. Aan de voorkant was het een kinderrijke buurt, maar daar mocht dochter niet spelen. Ik heb haar leren fietsen, de toenmalige speciale school de kring heeft het verbetert, dit omdat ze ooit gevallen was door een loslopende hond had ze een angst opgebouwd 

Oja ik zou regelmatig bellen naar haar werk in de tijd dat wij nog getrouwd waren, dat regelmatig kan kloppen, de kleding kast van mijn dochter werd bijna iedere week anders ingericht ( soms dacht ik dat dit met op zet werd gedaan) had ik een schoon kleding stuk nodig, was het weer niet te vinden, en een kind rond laten lopen met een vieze broek vindt ik geen optie. in het begin schroomde ex ook niet om een aantal keer een kind alleen achter te laten in de box, dat liep dan meestal een ruzie uit, dit omdat ik nooit mijn kinderen alleen laat.

"moeder"liet zich nooit zien bij de zwemles van de kinderen, ze zou te lang moeten zitten. Oma wilde kijken bij diploma zwemmen, maar ook dat mocht niet van mevrouw A.F. Erger was toen oma ziek was en niet kon koken kreeg mevrouw AF een aanzienlijk bedrag  100€ om voor eten te zorgen, het werd praktisch dagelijks brokolie met aardappels zonder jus, dat mevrouw daar geld aan over hield twijfelde ze niet aan, moeder heeft niets tegen mij destijds gezegd om ruzie te voorkomen. Zij heeft nog ruzie gemaakt met mijn moeder in het bijzijn van diverse buren.

Natuurlijk ik maak ook fouten. Zoals ik al eerder schreef het avond eten was in de meeste gevallen een hel, behalve de keren dat er hulpverlening mee keek. Altijd was er wel iets, onder tafel schoppen ,knijpen en ga zo maar door. Als ik wat zei van RT.L dan werd ik door ex direct aangevallen, ook  mijn thuis inwonende zoon kreeg wel wat te horen wat hij in het verleden fout had gedaan. ik erg de mij vaak, en ben ook regelmatig van tafel gegaan. Op een keer kreeg ik weer een verhaal van ex en werd wederom uitgelachen door Raoul. toen ik daar wat van zei, is hij boos naar boven gelopen. Na het eten wilde ik met hem praten waarom hij altijd zo reageerde, toen ik dat vroeg op zijn slaapkamer, verwachte ik een gewoon gesprek, maar daarvan in de plaats werd ik verrot gescholden. Dat was een moment dat ik door het lint ben gegaan, heb hem bij zijn nek gepakt en op bed gesmeten. Even later is hij naar zijn "moeder"gegaan om verhaal te doen, dat ik dat zomaar zonder reden gedaan heb. Hij moest zwijgen van zijn moeder, daaruit kon ik opmaken dat ze iets van plan was. Toen R.T.L weer op zijn slaapkamer was hoorde ik rare geluiden, hij was weer bezig om zichzelf wat aan te doen, daar had hij vaker een handje van wanneer hij ruzie had gehad met zijn broertje. trouwens broertje A.R.  moest een keer naar de eerste hulp omdat RT hem op zijn hoofd had geslagen met een voetbal spel

Ze zegt  dat ze vertrokken is om het bovengenoemde verhaal, maar blijkt achteraf dat ze al een maand of 5 bezig was te vertrekken, in die tijd wilde ze het huis wat op naam van mijn moeder staat op ons beide naam te krijgen, naar mijn gevoel speelt geld een grote rol, ze ging enige tijd om met een vriendin die sp lid is en actief is tegen o.a intervence. Hoe zij vertrokken is met RT.L en dochter (doof) onwetend heeft ontvoerd kunt u elders lezen op mijn site

Een familie lid van ex Leo J  Een kolonel luitenant van de luchtmacht speelde als mediator bij ons thuis, Nu dat was niets en werd niets. Advocaat stelde een c.o ouderschap voor, maar het werd een gevecht waarbij de tegen partij middels er geloof ik ondertussen drie heeft gehad. Ja ook nog gebruik gemaakt van een echte mediator, daar ben ik mee gestopt , dit omdat diverse afspraken niet werden nagekomen.Die betreffende kolonel heeft 24 A4 vellen vol gekregen met dingen die ik allemaal fout zou hebben gedaan, het grappige is hoe langer deze zaak duurt, hoe meer blijkt dat er onwaarheden in staan, jammer dat deze meneer niet alles onder ede heeft verklaard.

Heb nog driemaal contact gehad met mijnheer Raoul, een keer hadden we afgesproken op de boulevard, een tweede keer kwam hij voor zijn verjaardag nog bij mij langs, had toen een vrij prijzige dopsleutel set gekregen, die ik al tijden voor hem had bewaard, dit omdat hij in de auto techniek zat op scalda, ook van mijn moeder heeft hij nog wat gekregen. De laatste keer was tijdens een gesprek met onze vroegere gezinsmanager. zij stelde voor om elkaars telefoonnummer uit te wisselen, ik was daartoe bereid, maar Raoul niet, hij zei dat hij zijn nummer had veranderd omdat ik hem alsmaar zou bellen. Ik vond het genoeg, en het was helemaal met hem gedaan toen hij verklaarde bij de rechtbank dat ik mijn dochter zou mishandelen (bleek na onderzoek niets van waar)

klik op plaatje voor meer info

Heb ooit nog een verjaardags- kaartje naar mijnheer Raoul T gestuurd, dit kwam ongeopend retour

Eerder hadden de kinderen ook onder toezicht gestaan, hier was heel wat vooraf gegaan. Wij wilden hulp voor mijn thuis inwonende zoon. Dochter was al bekend bij het doventeam, dachten dus sneller alles te kunnen regelen. Ook was er iemand bij van BJZ ( nu intervence) deze man kwam vrijwillig regelmatig over de vloer. Er was destijds een bijeenkomst gepland in Goes. Wat niet zo prettig was, was dat de mensen al in gesprek waren voor dat wij er waren. Een persoon wilde er bij zijn die wij niet kenden. Ex is toen flink te keer gegaan, ik heb de ruimte verlaten, terwijl ex aan het schreeuwen was. Op de gang liep er iemand voorbij die zei "je kunt wel hulp gebruiken zeker/ "ja zei ik onder het geschreeuw door, later kregen wij te horen dat de kinderen onder toezicht kwamen te staan. met zijn tweeën hebben wij dat via de recht bank tegen kunnen houden, achteraf had het misschien beter geweest dat die toezichtstalling wel gebleven was.

 

Ik maak mij ernstige zorgen over de veiligheid van mijn dochter wanneer ze bij haar "moeder"is. Wie een kerst groet als hieronder verstuurt met de schreeuw om hulp, en wanneer je daarnaast ook nog eens een onder toezichtstalling wenst voor je jongste zoon op een zitting van 24 mei, en meerderjarig wordt begin juli vraag ik mij toch af of er ergens nog hersens zitten die werken. En dan nog eens 3 keer in een korte periode naar de school gaat, vraag ik mij af of het risico dat dochter ontvoerd wordt, of erger nog wat aan gedaan wordt door een moeder die naar mijn gevoel toch labiele verschijnsels heeft. Ik acht het dan ook niet meer dan normaal dat zij uit de ouderlijke macht wordt gezet, en toezicht is wanneer dochter bij "moeder"is, desnoods met camera toezicht. Moeder is een gevaar voor zichzelf maar erger nog, ook voor anderen. De naam "moeder"verdiend naar mijn mening deze moeder niet, dan besteed je geld niet aan rechtszaak na rechtszaak tot hoger beroep aan toe, verzin je geen leugens, die bij dochter weer nagelopen moeten worden zoals mishandeling en aanranding. Overigens, de oudste die verblijft bij moeder heeft in het verleden dochter weleens snachts op gezocht in haar slaapkamer en gezoend, waardoor dochter van slag was op school, daarnaast een appje dat dochter nachts bang was bij moeder, wat pleeggezin ontving, welk meisje gaat niet naar haar eigen moeder ? als ze bang is, dat bewijst toch ook wel iets. Ze apte destijds iets over wijn, waar ex een grote liefhebber van is, ook heefrt zij ion het verleden weleens een hoge dosis paracetamol geslikt 

Momenteel zit ik in de bijstand, omdat ik niet wenselijk vindt dat dochter tijdens de omgangsregeling met zware koffers cq tassen komt heb ik spullen voor haar aangeschaft, pyjama's , tandenborstel, slipjes,ochtendjas,hemdjes e.d. Die gangen naar het hoger beroep kosten voor mij een vermogen, die ik liever in mijn gezin stopt. keer op keer wordt ik van alles beschuldigd. terwijl ex vroeger zei dat zij jaloers was op de band die ik met mijn dochter heb. Zowel ik als mijn zoon worden beschuldigd van mishandeling, terwijl mijn zoon ook gek op haar is, en haar veel geholpen heeft met school zaken, nieuw is dat ik aan haar borsten zou zitten, ik heb een schurft aan pedofielen, keer op keer moet ik beschuldigingen slikken waar ik juridisch totaal niets aan kan doen . Noodzakelijk en uit eigen wil heb ik hulp gezocht om dit te kunnen handelen, maar dat neemt de pijn niet weg,m wanneer je keer op keer die leugens te horen krijgt. Dat is nu ook gelijk de reden dat ik dit openbaar heb geplaatst. De vele leugens en laster hangen mijn keel uit . wie vragen heeft over mijn schrijven mag reageren

klik op plaatje voor meer info
Met gegevens openbaar te maken wil ik de waarheid bekend maken, de leugens over het feit dat ik tezamen met mijn zoon dochter zou mishandelen, of dat ik aan de borsten van mijn dochter zou zitten vindt ik een vorm van laster, een poging om ons leven zuur te maken en om mij als ouder op een legale manier er onder te krijgen. Ik kan het niet goed vinden hoe mijn dochter gedwongen wordt brieven over te schrijven, onderdrukt wordt, om het contact tussen mij en mijn zoon onmogelijk te maken, Ook door de vele beschuldigingen er extra onderzoeken nodig waren om de genoemde beschuldigingen uit te sluiten. Ik heb bekend gemaakt bij Intervence, Raad van de kinderbescherming en tot slot bij de Rechtbank niet te zullen stoppen met het openbaar maken van misstanden zolang het welzijn van mijn dochter niet gewaarborgd is