kwestie van verdelen

Langs een goedkope brillen zaak geweest voor dochter, de bril moest even worden bijgesteld.  Een tweede bril gratis of korting op de bril. Nu wilde mijn dochter graag een zonnen bril, je zou denken gebruik te maken van de actie, maar ex besteed haar geld liever aan onzin, zoals bijvoorbeeld hoger beroepen, dat kost de zitting en het vervoer, wat niet bepaald naast de deur is (hoger beroep o.a voor zoon nog voor circa 5 weken onder toezicht te zetten) Of dit nu allemaal verstandig is ga ik maar niet op in. Bekend is geld kun je maar één keer uitgeven. Ik heb veel minder, maar probeer er voor zorg te dragen dat mijn kinderen ook een fijne tijd hebben. Wanneer dochter mijn zorgverzekering zou hebben had ze nu twee brillen gehad in plaats één, trouwens als het aan mij had gelegen had ik niet telkens zaken aangespannen, en ook mijn dochter niet de winkel uittrekken wanneer mijn ex er zou staan, maar ja wie ben ik ?   een muppettrol

Reactie schrijven

Commentaren: 0