Herhaald verzoek

Tja de eerste brief die mijn dochter over moest schrijven van deze twee mensen was blijkbaar niet genoeg. Zoals ook al eerder schreef, is er een tweede verschenen. De wens van mevrouw is dat zoon nog voor zo'n 1,5 maand onder toezicht komt te staan, dat bewijst de intelligentie van mevrouw F. Daarnaast wil mevrouw dat de taxi niet meer naar mij komt maar vooraf weer naar haar, wat weer de nodige onrust geeft. Nog steeds kun je aan de kleding van dochter zijn waar zij vandaan komt. Of van een moeder die al haar geld blijkbaar steekt extra  rechtszaken die gebaseerd zijn op onderdrukking van dochter en andere fantasieën van de twee afgebeelde personen. Moeder blijkt niets te geven om haar dochter, enkel te gebruiken, voor het trachten de omgangs- regeling te niet te doen. Daar in tegen wordt dochter prima verzorgd door het pleeggezin, waar ze ver van onderdrukkingen zit, zit op een goede school, het enige wat nog zou moeten veranderen is haar recht op ouderschap. Daarnaast heb ik nogmaals hetzelfde verzoek, stop eens met die onzin. laat dochter met rust. En wanneer ze komt gebruik die tijd dan op een leuke manier , in plaats te gebruiken voor een strijd die totaal geen enkele zin heeft.  Wordt nu weleens tijd om die balk van voor jullie gezicht te halen, en in te zien dat Amy geestelijk kapot wordt gemaakt!