Gedwongen

Wederom blijkt dat dochter voor de tweede keer gedwongen werd om een brief te schrijven , leuk als je omgang met je "moeder "hebt om onderdrukt te worden. Ex walst maar door, geeft niets zowel om haar jongste zoon als haar dove dochter, zij wordt uitsluitend in de omgangs weekenden en skype gesprekken waar de pleegouders niet bij mogen zijn onder drukt. Leugen op leugen krijg ik bij elke zitting op mijn dak. Raad van kinderbescherming was bezig met onderzoek voor ontzegging ouderschap. Twee hoger beroepen dienen met twee weken tussen ruimte, zelfs mijn zoon zou voor 5 weken onder toezicht geplaatst moeten worden, dat bewijst al het iq van de zogenaamde moeder. Mijn vraag  aan dit persoon is om dringend te stoppen om mij trachten te slopen over mijn dochters rug, dit heeft geen nut, dochter gaat er op een moment onder door,als deze vraag niet duidelijk overkomt, praat dan eens normaal met collega's in het voormalige PZC pand vlakbij de boot en trein station, denk nu echt eens als een ouder behoort te doen aan je kinderen ook de kosten van diverse zittingen,de twee hoge beroepen die vast de laatste niet zullen zijn, het is geld verkwisting die je beter aan je gezin kunt benutten, oja je had NOOIT mijn moeder er bij moeten betrekken.Haal die  balk van voor je hoofd we zijn gescheiden, laat mij met mijn familie met rust

Reactie schrijven

Commentaren: 0