waarom

Waarom?  Twee hoger beroepen zijn er ingediend door ex, Tegen uithuisplaatsing en verlenging onder toezichtstelling van mijn dochter. Daarnaast wil ze dat mijn thuisinwonende zoon weer onder toezicht komt te staan (kan tot juli, dan is hij 18) Wederom wordt ik geheel zwart gemaakt, terwijl ik getuigen heb. Keer op keer wordt ik bij iedere zitting zwart gemaakt, dit om te voorkomen dat ik mijn dochter te zien krijgt. zielig gewoon, vanmorgen kreeg ik een telefoontje van de Raad van de kinderbescherming dat zij afwachten met een lopende onderzoek. Zolang ex nog zeggenschap heeft over dochter, zal ze niet stoppen met het verspreiden leugens,het pleeg gezin af te kraken, en erger nog mijn dochter gigantisch onder druk zetten. Maar ze doet maar. Op de link onder deze blog  kunt u klikken om de voortgang van deze slopende zaak volgen. Ik hoop dat het recht zal zegevieren

http://www.muppettrol.nl/nieuws/waarheid-1/