stem

Even over van alles nagedacht, mijn partij keuze laat ik af hangen van wie nu daadwerkelijk iets aan de armoede en veiligheid doet. Iedereen roept en schreeuwt van alles, nu is het simpel, eerst zien dan geloven. praatjes kan iedereen uiten, Dat er wat moet gebeuren aan de bonussen, giga lonen, tenminste als je nog van loon kan spreken, bij over steken op een zebrapad wordt je nog net niet voor je kloten gereden, respect kennen de mensen niet meer eens BAH. zegt er een inwoner van Nederland iets aardigs,is dan via FB even later van de wereld af. wordt dat nu de toekomst ? praat of zeg je teveel, even met de trein, vliegtuig, boot en het kan gelijk je laatste reis worden, en waarom ? het antwoord is simpel iedereen binnen laten, straffen lachertje elders verdwijnen gevangenen, Ja hoor daar doen wij in Nederland ook aan, dan verdwijnen ze met toestemming de poort uit, ja een ander krijgt de schuld, maar even wat nalopen is dat nu zo moeilijk ? onschuldige mensen zijn altijd de dupe, laten die lui de personen pakken waar ze echt een pest aan hebben, ik wil leven in vrede en vrijheid !
Rechtspraak; lik mijn ....... ben uitgemaakt voor handtastelijk heden met mijn dochter, zou samen met zoon haar mishandelen (gebleken dat het niet klopt)nu is ze bang voor mannen, met name voor mij dat ik ze zou ontvoeren, gloeiende, ze heeft dat zelf gedaan.
Bij voedsel uitdeel punten worden de rijen steeds langer, dat is beslist geen teken dat er geen armoede is.Verplicht eigen risico blijft jaarlijks stijgen. Nu een badge gestolen van een bewaker in een kerncentrale, onze euro"s zijn oa gemaakt van clusterbommen 
Wat ik vindt dat overal de bezem er eens door moet, en dan wel grondig. en wie dat regelt krijgt mijn stem