mee lezen

Een blog, schrijven doe ik graag. Weet wel dat er mensen zijn die mij hiervoor haten. Het feit dat het zo is heb ik totaal geen moeite mee, of ik nu wel schrijf of niet,qua haat maakt dit niets uit. Schrijf graag over hulp instanties zoals intervence cq jeugdzorg, Juvent, Raad van de kinderbescherming, William Schrikker groep. Met de laatste heb ik nog nauwelijks ervaring, gezien het feit dat deze groep het pleeggezin bijstaat. Wat ik er van gelezen heb is niet echt positief, net als de man die ik van deze groep heb gesproken. Ik blijf hier mijn mening neer zetten, wat natuurlijk niet ieders mening hoeft te zijn. Ook schrijf ik hier over ex, net zolang tot het welzijn van mijn dochter gewaarborgd is, Ook dat heb ik de rechter destijds vertelt. Een dochter met een ontwikkeling achterstand  negatief beïnvloeden acht ik ver beneden elk peil. Raad van de kinderbescherming vroeg mij of gesprek met ex nog mogelijk is, alles is mogelijk, de hoofdprijs in de loterij winnen ook, eerst de leugens de wereld uit, mondeling en schriftelijk, daarnaast eerlijk zijn en aan beloftes houden, en anders heel simpel, dan kom ik niet met herhalingen maar gooi het een en ander openbaar, ik heb veel over voor de veiligheid van mijn twee kinderen. Ook hoop ik dat ex, die regelmatig mee lees met de betonnen plaat het eens door gaat dringen dat wij gescheiden zijn, en geen gevecht moet voeren over de rug van een kind, wees dan een held en kom mij dan aan de deur lastig vallen, zo moet bijna nog lachen .