mening

Gezien het feit dat mijn inkomsten sterk dalen straks, ben ik al enige tijd aan het snijden in mijn uitgaven. Ik was enige tijd lid van de SP. lidmaatschap is niet echt heel hoog, maar voor mij moet ik snijden daar waar het kan.

Waar ik zelf ook mee zit, is het feit dat mensen in nood geholpen moeten worden, maar naast die groep komen er ook verkrachters, misdadigers binnen, en sinds gisteren in het journaal bleek dat er mensen ook even binnen wandelen om 3000 euro vertrek premie te ontvangen, natuurlijk er wordt een onderzoek gestart, maar hoeveel keer 3000 euro wordt er nu over de balk gesmeten ? Dit terwijl de voedsel en kleding banken overuren draaien, haast geen personeel is om met ouderen naar buiten te gaan e.d. De bonussen en gouden handdrukken vliegen om je oren. Gouden koets, och onderhoud maar 3 miljoen. er wordt maar wat weggesmeten. Ik ben wel geen lid meer van de SP, maar dit zal niet zeggen dat ik niet meer achter deze partij staat.