mening

Carnaval, echt zoiets wat mij niet boeit, normaal lopen mensen al met een masker op, een feest waar drank en sex op de eerste plaats komt naar mijn gevoel. Dat masker past iemand bij de delta ook, iemand die een onbeschoft hoog salaris ontvangt, een clown die het uitdeel en een graaier die het nog aanneemt ook. Terwijl er zoveel armoede overal is, wordt het geld overal weggekiepert aan iemand die doorlopend op vakantie kan gaan ,Sex, een raamprostituee probeert wat bij te verdienen, bij deze soort hitte neemt het brandgevaar tenminste niet toe,wat het wel doet bij wiet kwekerijen. Dan geld weggooien om bij het onderwerp te blijven, de markt in Vlissingen, waarom niet op het Bellamypark ? kabels lopen er al, de haven op scheldeterein, de steigers liggen in een donker hoekje, kost wel wat, maar brengt ook op. Dan ons Nollebos, een van de weinige rustige plekjes daar zouden vakantie huisjes gepland zijn, bos weg,en de huisjes misschien goed voor de vluchtelingen, terwijl steeds meer winkels onze stad verlaten, dan de NS nog, nog even en Walcheren wordt een onbewoond eiland, misschien terrein voor het kleine aantal rijken, dit terwijl de voedsel uitdeel punten het zichtbaar steeds drukker krijgen, dus niet enkel de voedselbanken ! Er is veel armoede, zorg is en blijft bijna onbetaalbaar, en dan komen er mensen binnen, die enkel maar werk zoeken, waaronder enkele enkel een pik maar achteraanlopen,letterlijk dan een gevaar voor vrouwen en kinderen. Mensen waar zijn wij met zijn allen nu mee bezig. Nee ik ben geen racist maar dat het in ons land fout gaat is toch wel duidelijk genoeg. Ik zie nog steeds armoede om mij heen, en ik wordt daar niet vrolijk van, wie betaald al de kosten van opvang, zorg e.d, en vele mensen jong en oud zitten langzaam weg te kwijnen, over oud gesproken tegen de tijd dat ik thuis niet meer kan wonen hoop ik er toch een eind aan te breien, er zijn dingen die ik niet meer wenst mee te maken