duidelijkheid

De onderstaande tekst naar intervence gestuurd  18 jan

Mijn geduld raakt op om continu beledigd te worden door ex, U kunt zeggen dat wij door blijven gaan, maar ik word continue beledigd, wat ik in mijn blog of website zet is enkel de waarheid, zo heb ik haar nieuwjaarswens, zonder pardon compleet online gezet, vroeg of laat vul ik dat aan met achternaam en/of adresgegevens, wanneer de beledigingen niet stoppen. Ik heb diverse keren op een fatsoenlijke manier gemeld dat ik dit gedoe niet op prijs stelt. Ook zal ik mij verzetten tegen het uit zetten van de ouderlijke macht, gezien het feit dat er slechts één huishouden zich continue verzet tegen intervence en gast gezin, voor dat huishouden wens ik niet gestraft te worden.(daarnaast wil ik de mogelijkheid houden om mijn dochter te beschermen)
Ook heb ik u meerdere keren gewezen op de gevaren die ontstaan zodra mijn dochter bij ex en oudste zoon verblijft, Ik acht dan ook Intervence verantwoordelijk voor alles wat mijn dochter over komt, inclusief de niet zichtbare schade zoals de psychische druk die de z.g moeder uitvoert op dochter.

Reactie schrijven

Commentaren: 12
 • #1

  Ulysses Calder (woensdag, 01 februari 2017 07:07)


  Pretty section of content. I just stumbled upon your web site and in accession capital to assert that I acquire in fact enjoyed account your blog posts. Any way I will be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently quickly.

 • #2

  muppettrol (woensdag, 01 februari 2017 07:53)

  Mooi gedeelte van de inhoud. Ik struikelde over uw website en in de toetreding kapitaal om te beweren dat ik te verwerven in feite genoten rekening uw blog posten. Elke manier waarop ik zal een abonnement op uw augment en zelfs ik prestatie je consequent snel toegang. (vertaling)

 • #3

  Christina Caskey (donderdag, 02 februari 2017 18:33)


  wonderful issues altogether, you simply won a emblem new reader. What may you recommend in regards to your publish that you made a few days in the past? Any certain?

 • #4

  Ji Pasko (vrijdag, 03 februari 2017 13:12)


  I always used to study post in news papers but now as I am a user of net so from now I am using net for articles, thanks to web.

 • #5

  Ted Belfield (zondag, 05 februari 2017 00:46)


  I have to thank you for the efforts you've put in writing this blog. I'm hoping to check out the same high-grade blog posts from you later on as well. In fact, your creative writing abilities has inspired me to get my own, personal website now ;)

 • #6

  Milagros Stokely (zondag, 05 februari 2017 04:52)


  I will right away grab your rss feed as I can't find your email subscription hyperlink or newsletter service. Do you've any? Please let me recognize so that I may just subscribe. Thanks.

 • #7

  mupppettrol (zondag, 05 februari 2017 10:04)

  Bedankt voor de reacties. Natuurlijk mag mijn blog gedeeld worden. Succes met maken van eigen website . is een leuke hobby.
  een rss feed zal ik proberen te maken, ben daar nog niet zo goed in

 • #8

  Monte Buhl (zondag, 05 februari 2017 15:04)


  Fantastic beat ! I would like to apprentice while you amend your site, how could i subscribe for a blog site? The account aided me a appropriate deal. I were a little bit acquainted of this your broadcast offered brilliant clear concept

 • #9

  Maragaret Alexander (zondag, 05 februari 2017 16:28)


  Every weekend i used to visit this web site, as i want enjoyment, since this this web site conations in fact nice funny data too.

 • #10

  Latosha Rebuck (dinsdag, 07 februari 2017 10:49)


  Hi, its good paragraph about media print, we all be familiar with media is a fantastic source of information.

 • #11

  Tasia Truss (donderdag, 09 februari 2017 06:16)


  After I initially left a comment I seem to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a comment is added I get 4 emails with the same comment. Is there a means you are able to remove me from that service? Thanks!

 • #12

  Portia Dahlgren (donderdag, 09 februari 2017 22:55)


  I'm curious to find out what blog platform you happen to be utilizing? I'm experiencing some minor security problems with my latest website and I'd like to find something more safe. Do you have any solutions?