Nieuwjaar met nieuwe kansen ?

Allereerst een zo gezond mogelijk 2016 voor mijn vrienden en vriendinnen.

Heb enige tijd weinig tijd gehad om deze blog bij te houden. zoals U weet heb ik ook een blog bij Zeelandnet. Wat het vechten na mijn scheiding betreft , gaat gewoon door. Hoewel ik een gezellige vakantie met mijn thuis inwonende zoon, en dochter die doordeweeks in een pleeggezin verblijft heb gehad, liggen de problemen op de loer. Dochter gaat psychische hulp krijgen, dat wat ik al langer geroepen heb, wat geen wonder is dat wanneer ze regelmatig onder druk wordt gezet, nee niet door het pleeg gezin, sinds ze daar is heeft ze tenminste nette kleding aan, net als mijn thuis inwonende zoon, die er ook op vooruit gegaan is. Zijn OTS is niet verlengd, Daarin tegen van dochter wel, waar ik zelf enorm dankbaar voor ben. Er ligt weer wat aan te komen, ex wil dochter niet uitschrijven in de gemeente waar ze eerst het meeste verbleef, dit na diverse keren dat intervence dit gevraagd heeft. ook heb ik met ingang vandaag een aantal rubrieken met ingang van vandaag van slot gehaald, onder andere wat ik van diverse hulpverleners vindt. Let wel dit is mijn mening, die van ieder ander kan anders zijn. Heb een tijdje afgesloten doordat ik zelf van mening was even rust in de zaak te brengen. Ik laat mij door niemand dwingen te stoppen met deze blog, of op die Zeelandnet, ook de rechter weet dit, ik zal schrijven tot ik 100% zekerheid heb dat dochter haar welzijn geen gevaar meer loopt, of dit gevaar nu van ex, oudste zoon, of  van wie dan ook af komt. ik bescherm twee van de drie kinderen