recht zal zege vieren

De rechtszitting op 8 december is gelukkig achter de rug. Het positieve was dat de onder toezichtstelling is verlengd. Maar al het andere wat ik te horen kreeg was diep triest.

Het begon al dat de advocaat van de tegen partij voor de tweede maal een verslag indiende op de valreep, gedeelten uit dat verslag kwam natuurlijk ter sprake, Het verslag bevatte gegevens uit een dossier van circa 24 a4 papieren die de kolonel luitenant bij de luchtmacht bij elkaar gescharreld had, zowel de rechter als intervence gingen daar niet op in, ook niet dat ik handtastelijk zou zijn naar mijn dochter toe, die was nieuw, want eerst werd ik beschuldigd van mishandeling om de veertien dagen, ook trachtte ex de ondertoezichtstelling van mijn thuis inwonende zoon verlengd te krijgen, dit omdat ik hem geen toestemming zou geven om zijn moeder te bezoeken, wederom heb ik tijdens de zitting te kennen gegeven dat het zijn wil is en niet de mijne, ook dochter kan en mag wanneer ze bij mij is appen met haar moeder, dat ik moeder niet uit kan staan heeft daar niets mee te maken. Ik heb meer malen verteld dat ik wat openbaar maak, zodra ik of mijn kinderen wat aangedaan worden (woordelijk), Ik heb mij enige tijd zeer beroerd gevoeld, ex durft zich niet te vertonen in Vlissingen, nu ik doe ze niets zolang ze maar bij mijn voordeur wegblijft. ik houd hierbij dus mijn woord, klik maar op de link, ik schrijf mijn mening niet, lees en beslis voor u zelf zou ik zeggen.

http://www.muppettrol.nl/nieuws/waarheid-5/