Waarheid komt, al duurt het lang 

Vanaf week 40 probeer ik door het plaatsen van verschillende documenten (wekelijks) de onterechte beschuldigingen die ex uit over het feit dat ik mijn dochter zou mishandelen; lees knijpen en slaan)  te bewijzen dat dit slechts leugens zijn om de afstand tussen mij en mijn dochter te vergroten, ik zal hier mee doorgaan tot mijn onschuld bewezen is. Op dit moment vindt er een onderzoek plaats, tussen de verhoudingen tussen de (ex) gezinsleden onderling, en om te kijken welke hulp mijn dochter het beste kan krijgen. Zodra mijn onschuld bewezen is zal ik de twee leugenaars voor de rechter brengen.. Op dit moment plaats ik tijdelijk geen nieuwe documenten. Dochter heeft onlangs met Rechter gesproken, over mishandelingen zijn geen sprake. ik wacht tevens het onderzoek van intervence af, wanneer deze uitslag nieuwe dingen op tafel legt zal ik juridisch ingrijpen. Voorlopig is de aangepaste omgangs regeling een succes in het welzijn van dochter.