samen

 Griekse premier treed misschien af, prima, Nu Rutte nog met zijn zakken vullende kornuiten, Alles is weer heerlijk onbetaalbaar geworden voor veel mensen, die toch al nauwelijks iets hadden. Er is zoveel armoede, en ik lul niet uit mijn nek, ik zie het om mij heen, en weet u wat erg is, ik help mensen graag, maar kan niet helpen, op het geven van een paar tips na. volgend jaar zak ik ook in de zelfde shit waar veel alleenstaande nu al in zitten. Nu nog iets wat ik niet begrijp, 2 bonden FNV en CNV verschillen van mening, terwijl één bond veel meer macht heeft, waarom moeten de gelovigen onder ons een aparte bond hebben? we zijn in deze fucking wereld toch allemaal het zelfde? CNV zou op moeten gaan in de FNV, deze bonden moeten het uiterste uit de kan halen, wij werknemers ( ja ik werk beperkt met behoud van uitkering) worden door de huidige regering uitgekleed, en hoe meer je voor elkaar krijgt des te beter het is. SAMEN WERKEN, dan lukt alles, maar niet met aparte afdelingen om het geloof. Ik wordt soms zo moe hoe vreemd mensen kunnen doen. Ik heb niets tegen geen enkel geloof, maar mensen we leven samen, en laten elkaar respecteren