mijn mening

zo sta ik met mijn gezicht voor een geopende brug
zo sta ik met mijn gezicht voor een geopende brugik wordt diverse keren aangesproken over mijn blog, echter die mensen moeten eens beseffen dat wanneer ex en inwonende man eens normaal zouden doen zou ik niet hoeven te schrijven, dan kan ik tenminste mijn leuke belevenissen er op zetten.


 Iemand die kort en duidelijk is wordt wat van gezegd, maar een dochter een brief over laten schrijven dat ik haar mishandel, en een afgeschreven zoon deze laat gebaren bij de rechter vindt ik LASTER ! Dochter geeft aan dat ze gedwongen is mooi allemaal en ik moet dat simpel weg slikken,


ik sta klaar voor mijn dochter, met die brief is mij onbeschrijfelijk veel pijn gedaan, en weet u wat mij hieraan irriteert ?   Heel simpel dochter wordt onder druk gezet, ik wordt vals beschuldig en wat wordt er aan gedaan NIETS het enige wat ik kan doen is mijn weblog, mensen instanties grijp eens in ik wil verder met mijn leven.

Daarnaast heb ik herhaaldelijk op verschillende manieren kenbaar gemaakt dat ik niet meer gediend ben van de pesterijen die meestal over de rug van dochter plaatsvinden om mij moedwillig te slopen. Ze weet dat ik gek op haar ben, maar probeert echter continue de afstand tussen mij en dochter zo groot mogelijk te houden.

 Sinds 2013 is het telefoonnummer drie maal veranderd, de laatste keer zou de puk code gebruikt moeten worden, maar ook dat zou niet gegaan zijn, echter die code kun je eindeloos gebruiken, daarnaast bij het vervangen van een simkaart, kun je eigen nummer behouden ( kan in enkele seconden in elke willekeurige telefoon zaak)I Ik wil dat mijn dochter met rust gelaten wordt. Zet ons als ouder a.u.b uit de ouderlijke macht, dit kan gewoon niet meer